Van itt olyan akinek kék kékhordozó vagy vörös francia bulldogja van? Egy halványvörös kis szuka tk nélkül mennyiért reális?
13: Inkabb ne kivanj ilyet a kutya nem tehet rola ne o legyen a szenvedo alanya.
Kerdezo: Eddig sem sok eszrol tettel tanubizonysagot, de ez a "szopjunk le" ez hab a tortara. Nagyon sajnalom, hogy az a szerencsetlen allat melletted kell eljen, nem azert ahogy tartod, hanem amilyen ember lehetsz.
Kérdező,itt mindenki neked akart jót,és inkább hálásnak kéne lenned,ahelyett hogy ilyen stílusban írogatsz.
Ha már eleve az egyik legbetegesebb kutyafajtát választod,és azt szeretnéd hogy sokáig veled éljen,igazán nem kéne spórolnod az egészségén.
Ahogy előttem is írták nem a TK 200.000 hanem az a sok-sok egészségügyi szűrés,amit a tenyésztő a szülőkön elvégzett(ugyebár ez nem 200 FT) valamint az ultrahang,a herpesz elleni védőoltás,a minőségi tápok,oltások,féredhajtás,és francia bulldogoknál a nagyon is gyakori császármetszés.
Mellesleg nagyobb az esélye,hogyha a kutyus felnő francia bulldogra lesz,és nem egy tacskó szerű keverék.
Persze a betegségek nem feltétlenül fiatal korban jönnek ki,lehet hogy csak 5 év múlva.Remélem,ezeket megússzátok
# 11 Avagy te!
Kérdező én szóltam ! XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!