Milyen nyelveket tanuljak? Mennyi nyelvet reális tanulni egyszerre?
Angolul tudok és még főleg a lationnyelvcsaládból érdekelnek nyelvek: Spanyol, Olasz és a Francia... Szlávból az Orosz ami még nagyon érdekel. Arra gondoltam, hogy elkezdeném 1x-re a Franciát és az Oroszt, hogy ne keverjem Őket össze. Vagy ez a két nyelv külön - külön is túl nehéz, nem, hogy együtt?
Egyébként, olyan napi 1.5 órát tudnék fordítani rájuk (összesen 3-mat). Így szerintetek mennyi időn belül tudnám megtanulni társalgási szinten?
Köszi! 16/f
Szoktam mozogni, mert ugye majdnem mindennap van tesi, + még szoktam heti 2x jégkorongozni.
Jelenleg mindenből 4-es, 5-ös vagyok és igénylem a saját magam lefárasztását... Egy csomót szoktam itthon fölöslegesen senyvedni.
Én jelenleg hármat tanulok egyszerre. Németet, angolt és oroszt. Nem lehetetlen, de rengeteg időt kell rá szánni, hogy normális ütemben tudjon vele haladni az ember, és egyik se szoruljon a háttérbe (sajnos ez nem sikerül mindig).
Vágj bele, elvégre vesztenivalód nincs vele. Legrosszabb esetben is abba tudod hagyni valamelyiket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!