Reális hogy a francia szövetségi kapitány lemondjon, most hogy kiestek?
1998-ban voltak VB-bajnokok, 2000-ben meg EB-t nyertek, azóta sok víz lefolyt a Dunán. Az akkori csapatból senki sincs már a francia keretben, bár a poén az, hogy egy csúcsformában lévő Zidane talán most is elég lett volna...
Deschamps jó edző, egy generációváltást kezdett meg, ahhoz képest elég tűrhető volt a játékuk, sőt, de várható volt, hogy a németek leverik őket. Legjobb nyolc közé jutottak, nincs miért szégyenkezniük.
Röviden: nincs miért lemondania.
Én is arra gondoltam egy mai öreg Zidane is jobb lett volna a mostani csatároknál :P
Desampsz tagja volt a bajnok keretnek és most messze elmaradt attól. Le kéne mondani. Ha akkor össze tudtak hozni egy bajnokcsapatot, ma is tudni kellene, ha nem menjenek
Egyelőre szóba sem került a lemondása. A tegnap esti vereség utáni interjúkban arről beszéltek, hogy ezzel a fiatal csapattal ez is szép eredmény volt, és a következő (akármilyen) bajnokságra kiforrhatják magukat.
Didier Deschamps sokkal jobban összefogja és kezeli ezt a csapatot, mint az elődjei. Nem fog lemondani, és ezt nem is várják el tőle.
Lehet, hogy "baromságokat" írok, ahogy kedvesen megjegyezted.
Csakhogy itt Franciaországban - különösen tegnap este óta - még a csapból is ez folyik.
Szó sincs Deschamps leváltásáról. Hogy ő magától lemond-e vagy sem, erről eddig nem szólt a fáma. Talán a déli hírekben (13H) többet mondanak.
"Levonjuk a konzekvenciákat, elemezzük a hibákat, és készülünk a 2016-os, Franciaországban tartandó EB-re.
A fiatal csapatnak meg kell érnie, és ezért mindent megteszünk."
Szóval a szokásos blabla, de lemondásról sem a televízióban, sem a neten nem esik szó pillanatnyilag.
Hát én is nagyot csalódtam a franciakban, mert nekik szurkoltam. Ha megjátszottam volna, vesztettem volna.
De ki gondolta volna , hogy ily apró embereket küldenek egy ilyen nagy csappattal szembe, mint a hatalmas németek.
Már elnézést, 160 és 167 ez volt a legmagasabb francia játékos, míg a németek a 190 cm is elérték.
Mi nagyon sokat nevettük a "törpéken" plusz nem is voltak formában.;((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!