Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Reális hogy a francia szövetsé...

Reális hogy a francia szövetségi kapitány lemondjon, most hogy kiestek?

Figyelt kérdés
Pár éve Vilég + európa bajnokok lettek, most meg az elődöntő se megy.Mikor mond le?
2014. júl. 4. 20:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*nevettünk
2014. júl. 7. 12:52
 12/17 A kérdező kommentje:

Ha a csapat elér egy bizonyos szintet ami VB, EB címeket jelent, akkor ha később ezen eredményektől elmarad le szokott mondanki vagy kirúgják a kapitányt !

Be kell építeni folyamatosan a keretbe a fiatalokat, náluk van ghánai,marokkói,algír, gyarmatbirodalom spílerjei teccet volna betenni őket és produkálni, ráadásúl desamp tagja volt a VB keretnek is. Miről beszélünk kérem?

2014. júl. 7. 18:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Arról, hogy nincs olyan kapitány (elnézést a szó használatért, de úgy látszik nem akarod megérteni)aki "szarból" várat tud építeni. Márpedig a jelenlegi francia keret a német vagy spanyolhoz képest szintekkel van lejjebb, főleg a jelenlegi klasszisuk, Ribéry nélkül...

Nem lehet, és nem is volt elvárás a francia VB-arany. A legnagyobb botorság lenne "féltávnál" kirúgni Deschampsot.

2014. júl. 7. 18:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor van 8 csapat akik vb-t nyertek, plusz még több ami eb-t. Tehát ha a hollandok bejutnak az elődöntőbe, és mondjuk ebből a 8 csapatból még 3 bejut az elődöntőbe a hollandok mellett, akkor rögtön ki kell rúgni annak az 5 csapatnak a kapitányát akik nem jutottak be? Amúgy tényleg nem értem mit fikázol, nincs olyan hogy elérték a vb szintet. Ha egy csapat egyszer vb-t nyer, akkor nem égés az ha később nem jut be a legjobb 4 közé, az még mindig egy szép eredmény. Az már gáz, ha nem jut ki a vb-re. Dehát a francia keret meg annyira más mint 15 éve nem tudom miért kell ezzel példálozni.
2014. júl. 8. 20:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Azannya, 5-0 a Brazil-Német eddig...

És még 40 perc van hátra! Mi lesz itt?

2014. júl. 8. 23:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Mármint a Német-Brazil...
2014. júl. 8. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát ez nem semmi, jól kitömték a brazilokat a németek,7-1, pedig én a braziloknak szurkoltam,

szerencsémre kétesélyesre vettem a Totó játékban.

2014. júl. 9. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!