Van itt olyan akinek kék kékhordozó vagy vörös francia bulldogja van? Egy halványvörös kis szuka tk nélkül mennyiért reális?
Nem azt azert szamoljak fel, hogy te szep egeszseges kutyat kapjal bizonyithato osoktol akiket nem egyszer a vilag masik felerol hoznak ide, hogy frissitsek a vervonalat, betegsegekre szurve, valogatott egeszseges genek tovabbvitelevel, kotelezo oltasokkal es igen jol szocializalva. Rendesen taplalva jo helyen tartva, altalban a kutya elete vegig telefonos ugyfelszolgalatkent valo mukodesert fizetsz 200.000 Hufot, amit ha lebontasz a kutya eletkorara kb 2000 forint havonta.
Ebadta.hu nezz korul, valaszt fogsz kapni mennyi a Tks es a TK nelkuli kutya.
Sok sikert.
Hagyjátok, az ilyennek nem lehet elmagyarázni.
Nekem volt szapis franciám. Vegyél csak te is, jó tanulság lesz egy életre, abban biztos vagyok. Néhány év, ami alatt a gatyád is rámegy az orvosi költségekre, és máris szorul majd beléd némi tisztelet a lelkiismeretes tenyésztők iránt.
5500Ft a tk. Nem vagyok tenyésztő, egy fantasztikus keverék kutya gazdája vagyok akit pont a szapik miatt adtak le...
A tenyésztő: szűri a kutyákat, új vérvonalat hoz be, egészségesen táplálja a szukat+kölyköket az idő alatt, ad garanciát stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!