Belőlemcsakegyvan kérdése:
Mi lehet ez a dudor?
Figyelt kérdés
a kutyusom,Mopsz és pincsi keverék nyakán ma 2 kb 5cmes csomót fedeztem fel. adtam neki kálciumot,remélem le viszi,ha nem holnap azonnal doki!! de kicsit fáj neki ha erősebben hozzá érek.. kapott nemrég szurit,7et is,de attól lehet? elbileg bálgyulladása volt.. sokat hányt nem evett nem ivott de már jól van azóta,ez pár napja volt. (most az anyjával van ez sajnos..) holnap megyünk vele vissza infúzióra:( (az anyjával) de visszatérve a kicsire, 1 éves és mozgó kb egy dió vagy egy barack méretű csomó van a nyakánál :/ nem halhat ebbe bele ugye??:( futkározik nedves az orra a farka kunkori..2016. júl. 6. 21:36
1/12 anonim válasza:
Reggel vidd el orvoshoz. Nem fog addig belehalni, bármi is az.
(Lehet tályog, rovarcsípés például).
2/12 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van és nem fullad meg tőle..:( elviszem mindenképp! itt sírok..nekem ő a mindenem!
2016. júl. 6. 21:40
3/12 A kérdező kommentje:
írnátok még légyszíves? valaki akivel hasonló volt? :(
2016. júl. 6. 21:41
4/12 anonim válasza:
Már az előzőnél is válaszoltam, de miért nem fogod fel hogy ha valakivel volt is ilyen minimum orvoshoz vitte a kutyát...Majd a doki megmondja mi az és meggyógyítja. Kár otthon tömni mindennel a kutyát..
5/12 anonim válasza:
Attól, hogy újra kiírod a kérdést, nem jutsz előrébb. Ha annyira aggódsz miatta, menj vele ügyeletre.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__7924274-most-..
6/12 A kérdező kommentje:
Hányszor mondjam,én elmennék de anya holnap akar csak. addig vár..én se örülök neki de sajnos ez van
2016. júl. 6. 21:47
7/12 anonim válasza:
Akkor mégis mit akarsz? ülj a seggeden és várj. Ha már tenni "nem tudsz" és nem is akarsz. Házilag nem megoldható.
8/12 A kérdező kommentje:
nem akarok? miért ne akarnák? mit csináljak vigyem el egyedül? :) 10éves vagyok,fogjam meg menjek vele pesten és vigyem orvoshoz egyedül? én tennék..:)))) ilyen válaszadók kíméljenek.
2016. júl. 6. 21:53
9/12 anonim válasza:
Figyelj a másik kérdésnél is írtam hogy ha annyira nagyon aggódsz kérj meg valakit és ne itt siránkozz...
10/12 A kérdező kommentje:
egy rokonom se él magyarországon..és lassan mi se fogunk. de ezek miatt most toljuk a költözést..
2016. júl. 6. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!