Alkalmazás után azonnal látszik a dauer roncsoló hatása? SÜRGŐS MERT MÉG MA CSINÁLNAM LÉGYSZI VÁLASZOLJATOK
Ha nagyon elrontod, akkor már frissiben látszani fog, de előfordulhat, hogy majd csak a következő mosás után derül ki, hogy nem sikerült.
Ha jól van megválasztva a dauervíz erőssége, ha a dauerolás szabályai be vannak tartva, akkor nem lehet baj.
Ne csináld. Eleve nem tudod magadnak olyan szorosan becsavarni, ahogyan kellene, a hajad hossza miatt pedig még egy fodrásznak sem egyszerű feladat. Amikor frissen kész van, lehet, hogy nagyon szépen néz ki, de a dauervíz egy olyan erős anyag, hogy tönkre fogja tenni a hajad. Azon pedig csak a vágás segít. Elfelejtheted a hajad puhaságát dauer után. Ha mindenképp ki szeretnéd próbálni, keress egy fodrászt.
Üdv, egy fodrász
Cserélnék én szívesen :)
Kipróbáltam egy ticsen, és semmi...begöndörödött de megvizeztem és újraszárítottam, de akkor már egyenes lett. Jajj és a seprű effektus azon a pár szálon látszik. Még szerencse, hogy nem tettem az egészre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!