SÜRGŐS! Bevettem egy Ibustart kb.20 perce, de nem használ. Bevehetek most azonnal egy Algopyrint?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 12:10
1/8 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a fogamra kellene, de hiába vettem be egy ibustart, mégis megőrülök a fájdalomtól!!
2014. ápr. 19. 12:12
2/8 anonim válasza:
Nem. Várj, amíg el nem kezd hatni.
Ha nem lesz jobb, akkor 1-2 óra múlva jöhet más.
Kibírod.
3/8 anonim válasza:
azt meg pláne nem értem, hogy miért nem ugyanabból veszel be még egyet, miért akarod keverni?!
4/8 anonim válasza:
Persze vedd be nyugodtan semmi bajod nem lesz tőle én kétpofára eszem a gyógyszert ha fáj valamim és itt vagyok semmi bajom.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor várok inkább egy kicsit. Amúgy azért, mert elég sok gyógyszert szedek mostanában és anyukám nem engedte, hogy rögtön Algopyrint vegyek be, azt mondta, hogy vegyek inkább Ibustart. Bevettem, de semmi, ezért gondoltam, hogy bevennék egy Algopyrint. (Titokban szereztem egy dobozzal, nem tud róla senki.)
2014. ápr. 19. 12:21
7/8 anonim válasza:
Ha "fogbél" gyulladásod van, azaz a gyökércsatornán belül van a gyulladás hiába szedsz be bármit a lüktető /őrjítő / fájdalom nem múlik el, mivel zárt térben van a gyulladás. A cataflam jobban hat, de legjobb megoldás a fogorvos lenne.
8/8 A kérdező kommentje:
Kedden tudok leghamarabb fogorvoshoz menni :((( ajj mindig tudja mikor fájjon a fogam, karácsonykor is úgy fájt, hogy 2 szem algopyrint vettem be egyszerre, plussz még összetört algopyrin porral kentem is a fogínyem meg a fogam!
2014. ápr. 19. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!