Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Miért olyan égbekiáltóan...

Miért olyan égbekiáltóan baromira sürgős mindenkinek, hogy megkapja a jogsiját --> AZONNAL?

Figyelt kérdés

Én értem, szeretne már vezetni, ha kicsengetett érte annyi pénzt és majd meg van őrülve a legtöbb, hogy apu kocsijába beugorhasson és rommá törhesse egy szempillantás alatt, de valaki legyen szíves magyarázza el nekem, mert agyfing kerülget...

Ja és igen: 18 éves koromban szereztem meg B kategóriára a jogsit, nem kérdezgettem a postást, nem hisztiztem senkinek hogy hoool van máááár? Mikor hozta a postás átvettem, megnéztem, elraktam az irattartómba majd rá fél évre vezettem autót mikor lett sajátom.

2015. dec. 17. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

"Mikor hozta a postás átvettem, megnéztem, elraktam az irattartómba majd rá fél évre vezettem autót mikor lett sajátom."

Attól még, hogy te így tettél, másnak nem kell ugyanezt csinálnia.

Márciusba vizsgáztam, elsőre átmentem, 2 héten belül megkaptam a jogsit, mégis izgatottan vártam, hogy beüljek apu kocsijába, és 9 hónapja balesetmentesen vezessem. Kérdezem: Mi ebbe a furcsa? Az, hogy szeretek vezetni, és szeretnék sikeres vizsga után mihamarabb beülni az autóba?

2015. dec. 17. 18:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Ja és 18/f

első voltam.

2015. dec. 17. 18:44
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem kell másnak úgy csinálni mint nekem, félre értés ne essék... Természetes, hogy várja az ember.

A furcsa pedig az, hogy te korodbeli fiúk (és ezt ne vedd magadra) sírnak mint a fürdős k.vák, hogy hol van már a jogsi, mikor jön már?

Tiszta vicc...

2015. dec. 17. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Egyetértek, naponta többször tesznek fel ilyen idióta kérdéseket. Mindegyik leírja, hogy "Tudom, tudom már van ebből 1 millió kérdés" de azért megkérdezi még ő is, hogy mikor kapja meg a retkes jogsit. Ember, bírd már ki azt a pár napot/hetet és utána tőlem a fejedre is ragaszthatod.
2015. dec. 17. 19:21
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Szánalmas igaz, de akinek fontos a jogsi az természetesen izgatottan várja, úgy mint én. 17 éves vagyok és pontosan 1 hónapos jogsival rendelkezem, azóta 200 kilométert se vezettem, a lényeg, hogy ott van a bal zsebembe a plasztik kártya és jóformán ennyi. Ha zavar az ilyen kérdés ne olvasd tovább, és meg van oldva a probléma. Én szívesen válaszolok az ilyen kérdésekre, mivel tudom milyen érzés várni.
2015. dec. 17. 19:33
 6/12 anonim ***** válasza:
39%

igen, olyan égbekiálltóan baromira sürgős..

az ember már csak ilyen..téged kivéve..

2015. dec. 17. 19:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a válaszokat!
2015. dec. 17. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

Levizsgáztam (meglepődtem, de elsőre sikerült), a vizsgaigazolásért három hét múlva mentem be, mentem az okmányirodába, s a szokásos harmadik héten meg is jött a jogsim, közben egyszer sem kérdeztem a postást, hogy hozott-e ajánlott levelet :-)

Kismilliószor megkérdezték már itt, s kismilliószor elmondtuk, hogy az előírt határidőt minden esetben tartják (30 nap), legnagyobb eséllyel pedig a harmadik héten, 15-20 nap várakozás után vehető kézbe a jogosítvány, ennek ellenére szinte naponta megkérdezi valaki.

2015. dec. 17. 20:50
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Mert gondolom téged nem érdekelnek az autók és vezetni sem szeretsz.

De a legtöbb fiatal (én is így voltam) küzd hosszú hónapokat a jogsiért, amiért ráadásul nagy vagyont kiad, és rengeteg szabadidejét elveszti, aztán a nehéz vizsgák után nyilván várja már az ember hogy szabadon mehessen és érezze, hogy miért küzdött. De ha nem szeretsz vezetni, akkor persze hogy neked ez mindegy.

2015. dec. 17. 20:54
 10/12 A kérdező kommentje:

Már meg ne haragudj, de ezt miből állapítottad meg? :D

Csak kérdezem. Amúgy nagyon mellé lőttél mert eléggé autób..i vagyok és a munkába járás miatt (is) napi 70-80 km levezetek. Sebaj...

2015. dec. 17. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!