Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a jobb? Nem túl jó...

Melyik a jobb? Nem túl jó minőségű kutyatáp (friskies) vagy házikoszt, vagy vegyesen a kettő?

Figyelt kérdés
Jó minőségű tápra sajnos nincs pénzem,ezzel légyszi hagyjatok is:S Így marad az olcsóbb táp vagy a házikoszt,ha választani kell akkor melyik a jobb? Vagy a kettő együtt? Mit tanácsoltok? (drágább tápban ugye a nagyobb kiszerelés lenne olcsóbb,de egy kistermetű kutyának nem érdemes 5kg-os tápot venni,mert csak megromlana,mire elfogyna,elég lenne neki egy 2 hétre az 1kg-os is,az meg nagyon drága kg-onként úgy)
2010. ápr. 13. 19:03
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Mi is vígan elélnénk a saját kezűleg levágott csirkén,saját kezűleg kapált földön termett zöldségen stb.de mégis a konyhakész terméket vesszük.

Régen a kutya sok helyen nem számított,kapott enni,ha volt,ha nem ,így járt,ha "megdöglött",volt mindig kiskutya valamelyik szomszédnál.

Nem volt állatorvosi ellátás nem haszonállatoknak,napi szinten fordult elő pl.veszett állat az oltások hiánya miatt.A beteg kutya vagy meggyógyult magától vagy agyonütötte a "gazdi".

Ehhez képest most oltatod,ivartalaníttatod,iskolába hordod stb.a kutyát,és nem azért,mert a régi módi volt jobb.

Nagyon a tápok ellen voltam sokáig,de most ezen a kutyámon látom,mit "tud"egy minőségi táp.

2010. ápr. 13. 19:57
 22/39 anonim ***** válasza:

Ezek alapján tudsz főzni neki: [link]

Egyébként már vannak olyan oldalak a neten ahol az egész ország területén ingyen kihozzák a rendelt kutyakaját :)

2010. ápr. 13. 20:00
 23/39 A kérdező kommentje:
Hát én nem találtam olyan oldalt,ahol ingyen kihoznák,mindenhol csak bizonyos mennyiség után,de ha tudsz olyant írd meg légyszi,ahol ingyen kihozzák. Köszi
2010. ápr. 13. 20:07
 24/39 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a linket,mert most olvasom,hogy a penészes sajt akár halált is okozhat,én meg ma adtam nemespenészes sajtot reggel a kutyámnak mikor én is ettem(bár a nemespenészes nem tudom az is olyan káros-e neki,de tuti,hogy többet nem adok,inkább vigyázok),ki is csinálhattam volna,jó ég:(
2010. ápr. 13. 20:10
 25/39 anonim ***** válasza:
tapfutar.hu asszem ingyen szállít
2010. ápr. 13. 20:12
 26/39 anonim ***** válasza:
ja és sima sajtot nyugodtan adhatsz neki, a kutyám jobban szereti mint a húsokat :)))))
2010. ápr. 13. 20:12
 27/39 A kérdező kommentje:
A tápfutár.hu nem szállít ingyen oda ahol én lakom...
2010. ápr. 13. 20:15
 28/39 Akiteki ***** válasza:
55%

Ha a penészes sajt halált okoz, akkor én már belehaltam volna, mert imádom a camambert.:))

Számold ki, mibe kerül a kilónkénti hulladék, a főzött kaja és a minőségi táp. 15000 Ft-os táp 20 kg, a pici kutyádnak egy évig elég lesz. (5 kg-os kutyát feltételeztem) És nincs gondod, hogy jót etettél-e. Tedd egy zárható vödörbe, hogy ne érje nedvesség és semmi baja nem lesz.

De ha ezt nem akarod, akkor marad a házikoszt. De ne farhát legyen a fő kaja, mert az olcsó, az csak csont. Mondjuk színhússal és hozzá zöldségekkel meg rizzsel irtó drága lesz etetni.

2010. ápr. 13. 20:17
 29/39 A kérdező kommentje:
Nem az embernek okoz halált:D Én is imádom a camambert sajtot:D Ma is azt ettem. azt olvastam,hogy a a kutyáknak nem jó.:D
2010. ápr. 13. 20:22
 30/39 A kérdező kommentje:
Hát ha a szüleim adnának 15000ft-ot vennék én,de ha nem adnak mit csináljak??? Majd gyűjtögetek,csokipénz,reggelipénzem stb. Jobbat nem tudok:S
2010. ápr. 13. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!