Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a jobb? Nem túl jó...

Melyik a jobb? Nem túl jó minőségű kutyatáp (friskies) vagy házikoszt, vagy vegyesen a kettő?

Figyelt kérdés
Jó minőségű tápra sajnos nincs pénzem,ezzel légyszi hagyjatok is:S Így marad az olcsóbb táp vagy a házikoszt,ha választani kell akkor melyik a jobb? Vagy a kettő együtt? Mit tanácsoltok? (drágább tápban ugye a nagyobb kiszerelés lenne olcsóbb,de egy kistermetű kutyának nem érdemes 5kg-os tápot venni,mert csak megromlana,mire elfogyna,elég lenne neki egy 2 hétre az 1kg-os is,az meg nagyon drága kg-onként úgy)
2010. ápr. 13. 19:03
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Az időálló az mit jelent nálad? Felbontás után meddig lehet a kutyának adni? Amúgy hiába piszkáltok mondtam már,hogy nem tudok jó tápot venni,nem tehetek róla,mondtam,hogy nem érdekelnek az olyan válaszok,hogy etessem ilyen olyan táppal,nincs rá pénzem,ennyi. A kérdésem az volt,hogy ha a felsorolt lehetőségeim vannak,azok közül melyik a jobb. Lehet a és b válasz közül választani egy teszten,ti ott is odaírjátok h c? áááá
2010. ápr. 13. 19:29
 12/39 anonim ***** válasza:
50%
Házikoszt mindenek felett én aztmondom.. Igy legalább tudod mit eszik a kutyád.. És nem tömsz bele olyan dolgkokat amig a tápban vannak...
2010. ápr. 13. 19:29
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudsz drága tápot venni, akkor legalább olyat vegyél, ami egy színű, tehát Darlingot, Friskiest egyáltalán ne, ezek tele vannak színezékekkel.

A Friskies a minőségéhez képest nagyon drága.

Ha 2 hétig elég 1kg táp, akkor pl. vehetnél Flatazort, nálunk ez az állateledelesnél kimérve 650Ft/kg, az 1300Ft 1 hónapra, ami igazán nem sok!

De a kérdésedre válaszolva, ha választani kell a Friskies és a házi koszt között, akkor mindenképp a házikoszt.

A farhát, a sertésmáj, a csirkenyak, csirkecomb (csont nélkül kell odaadni) nem drágák, e mellé főzöl rizst vagy tésztát, zöldséget, néha adsz tojást, túrót, gyümölcsöt, natúr joghurtot vagy kefírt, az úgy sokkal jobb, mint a gagyi táp.

2010. ápr. 13. 19:30
 14/39 anonim ***** válasza:
50%

Én is a házi kaját javasolnám.

Én egyébként minőségi táppal(Pro Pac)és váltakozva külön neki főzött kajával etetek.

2010. ápr. 13. 19:35
 15/39 anonim ***** válasza:
33%
Nekem házi koszton élt 18 évet a kutyám, a konzervet nem is volt hajlandó megenni, pedig kipróbáltuk a drágábbakat is.
2010. ápr. 13. 19:36
 16/39 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nincs a környéken tápbolt:S Azaz van egy,de ott nagyon rossz minőségű tápok vannak tényleg,még a friskiesnél is rosszabbak. Rendelni meg rettentően drága,több a kiszállítási díj,mint amennyi tápot egyszerre rendelnék,mindenhol így van,ált. 15000ft felett van csak ingyen házhozszállítás. Sehogy sem tudok jó tápot venni,még ha a tápra lenne is egyszerre pénzem,házhozszállítással együtt nagyon sokba kerülne.
2010. ápr. 13. 19:39
 17/39 anonim ***** válasza:
65%

Merre laksz?Hátha akkor tudnék segíteni.

Nincs a környékeden kutyatenyésztő?

Azért kérdezem,mert tenyésztők lényegesen olcsóbban tudnak venni tápokat,általában jó minőségűvel etetnek és hátha tudnak segíteni pl.azzal,hogy rendelnek tenyésztői kiszerelést és eladnak Neked kis mennyiséget.

2010. ápr. 13. 19:47
 18/39 A kérdező kommentje:
Ez már a világ vége ahol én lakom:D Erre 100%,hogy nincs tenyésztő,buszok is 2 óránként járnak felénk:D Ha tudok megyek innen a kutyámmal együtt:) Amúgy Székesfehérvár a legközelebbi nagyváros,de az is 1 órára van tőlünk:D
2010. ápr. 13. 19:50
 19/39 anonim ***** válasza:
33%
Most komolyan, szerinted hány éve gyártanak kutyatápot, és mióta vannak kutyák? A kutyatáp kényelmes megoldás a gazdinak, jó üzlet a gyártónak és a kereskedőnek, de a kutya boldogan elvan nélküle, vígan elél azon is, amit otthon főzöl.
2010. ápr. 13. 19:50
 20/39 A kérdező kommentje:
Igaz amit írtál utolsó,de azért gondolom egy táp egészségesebb,mert abba beleraknak mindent amire szüksége van a kutyának. persze ez a drága tápokra vonatkozik csak. Én meg nagyon szeretném,ha egészséges lenne a kutyám,és mindent meg tudnék neki adni,de sajna ez még nem fog működni egy darabig,amég nem fogok dolgozni:S
2010. ápr. 13. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!