Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol találok yorksire terriet...

Hol találok yorksire terriet kiskutyát?

Figyelt kérdés
Yorksire lány kiskutyát szeretnék.Max.25000FT-ért.Tudom,hogy ezek a kutyák ennél drágábbak,de ha tud valaki e körülit létszi írjon.Az lenne a legjobb,ha a kutyák Veszprém vagy Zala megyében lennének.Az extra-mini is jöhetne.Előre is köszi!
2010. ápr. 12. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem érdeklődsz menhelyen?? Szerintem manapság már fajtatiszta yorkie-t is találni menhelyeken.
2010. ápr. 12. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1. 25.000ft-ért csak szaporítótól kapsz ilyen kutyát. Beteg lesz és idegrendszeri problémái lesznek stb... (20% az esélye hogy egészséges lesz)

2. Nincs olyan hogy extra-mini. Ez úgy jött létre hogy a szaporítók a kis gyenge kutyákat szaporították tovább hogy minél kisebb legyen. Ezek még jobban hajlamosak a betegségekre.

3. Gondolom nem akarod hogy a kutyád 4-5 évig éljen csak.

4. Ezzel támogatod a szaporítást ami a fajtának NAGYON ROSSZ!

5. Ha nincs pénzed rá spórolj és várj amíg lesz.

6. EZT OLVASD EL! [link]

7. Ha még mindig nem győztelek meg: express.hu itt találsz szaporítótól kutyát.

2010. ápr. 12. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
*expressz
2010. ápr. 12. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

menhelyi yorkie kiskutyák:

[link]

ahol kereshetsz még:

[link] bal oldalon egy csomó menhely be van linkelve

illetve itt: [link]

2010. ápr. 12. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

NEKED SEMMILYEN (!!) KUTYA NEM VALÓ!

KICSIT OLVASSÁL MÁR UTÁNA A KUTYÁKNAK ÉS A FAJTÁNAK AMIT SZERETNÉL!!FELŐLTLEN EMBER VAGY,DE NAGYON!

2010. ápr. 12. 18:31
 6/10 anonim ***** válasza:

17:35 minden elmondott. Beteg vagy keverék kutyát kapsz ennyiért és az orvosi számlák bőven meghaladják egy törzskönyves 100.000 ft-os kutya árát. olvasd el ezt: olcsokutya.uw.hu

Tehát te döntöd el hogy a kutyát vagy az orvost akarod megfizetni.

Nézegess menhelyeken előfordul ott is yorki vagy hasonló keverék vagy más helyes kistestű. (Nekem pl. menhelyről van egy yorkim és egy bichon keverékem).

De azt ugye tudod hogy az árán kívül még más költségei is vannak egy kutyának? Táp, oltások, lehetséges betegségek,balesetek (és a doki elég drága dolog...)

2010. ápr. 12. 18:38
 7/10 A kérdező kommentje:

NEM vagyok felelőtlen kutyatartó!

Van egy 4 éves Bichon Havanese lány kutyám!Akit 80000Ft-ért vettünk.A Myra (ez a neve) pl. nagyon el van kényesztetve.Mindenből a legjobbat kapja és nagyon sokat foglalkozzunk vele.Azért írtam max. 25 ezret,mert akkor ha valaki tud annyiért biztos ír.

2010. ápr. 12. 18:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem az állatokat.A menhelyi kutyák is érdekelnek.Pl.vega vagyok,hogy ne azért öljék az állatot,mert én megeszem;nem csapok le 1 szúnyogot sem;támogatjuk a menhelyen élő állatokat;van 1 cica,akit már fél éve etetek és gondozok.

Azt hiszem nagyon félre értettetek.

2010. ápr. 12. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen felelős és jó gazdi vagy, és támogatsz egy menhelyet is, akkor ne vágd az állatvédelem alatt a fát azzal, hogy szaporítótól vásárolsz. Mert ennyi pénzért tenyésztőtől tisztességes kutyát biztos, hogy nem kapsz, még hibásat (pl. színhiba vagy harapáshiba) sem.
2010. ápr. 12. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha felelős vagy akkor nincs miről beszélni...elmondtuk hogy butaságot kérdezel, szaporítók ne támogass és ne akarj beteg kutyát..., te megfogadod és ennyi...

Gyűjtögess vagy válassz menhelyit...

2010. ápr. 12. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!