Hogyan válasszak kiskutyát, mire figyeljek?
Sokan azt szokták tanácsolni, hogy akár menhelyről hozod, akár tenyésztőtől veszed, mondd el nekik az életkörülményeket és a megfelelő kölyköt/kutyát fogja ajánlani neked. (Ha szaporítótól veszed, akkor ezek kilőve, mert nem értenek hozzá!)
Én tenyésztőtől vettem, bár én hagytam, hogy a kutya válasszon ki magának :)
Kutya válasszon ki magának!
Pontosan mit értesz ezalatt?
Akibe beleszeretsz.
Én is úgy voltam az első kutyámmal, hogy kiszaladtak a kölykök a kennelből, az egyik odarohant hozzám. Naná, hogy ő kellett.
Mikor a második kutyámat vettem, a kicsit odaültek a kerítéshez és néztek minket. Kivéve egyet, aki fel-alá szaladgált. Mondtam a tenyésztőnek, hogy nekem az a kis élénk kell. Na ő lett az, aki az iskolában az ülés helyett inkább lefeküdt, a helybenmaradáskor meg képes volt elaludni. :))
Csak azt akartam érzékeltetni, hogy lehet kitalálni mindenféléket, válogatni, aztán az élet mást produkál, mint gondoltad. Semmit nem jelent, bárhogy választasz, szeretni fogod.
"Nálunk ez úgy volt, hogy a tenyésztő előhívta a kiskutyákat. Jöttek szépen sorjában, az egyik kikötött nálam. Nyalogatott, bújt hozzám, stb."
Nekem is ugyan ez volt, de már nincs közöttünk szegény kutya!:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!