Szeretnék kutyát örökbe fogadni, de szükségem volna egy-két tippre, tanácsra?
Figyelt kérdés
Szóval, az elmúlt pár hétben azon morfondíroztam, hogy szeretnék már egy kutyát, hisz már régóta várok rá. Elején arra gondoltam, hogy fajtiszta tenyésztőtől származó kutyust vásárolnék, de az nagyon drága. Ezért nézegettem a menhelyi állatokat, és nagyon szimpik az ottani kutyusok. Van 3 aki nagyon cuki. Viszont gondolom ez sem teljesen ingyenes, hogy örökbefogadásnál kell valamilyen költséget kifizetni? És még egy-két tippet adnátok a kutyatartással kapcsolatban? A kutyák akik szimpik 1-2 évesek. Illetve egy 15 éves, középsulisnak (mert, hát a középsuli kezdte nehéz) ajánlanátok kutyát? Akadályozza-e a tanulást?
Panelban lakom, szóval kistestűt választok.
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat.
2016. jún. 9. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!