Uristen 40-es!!! Te egy elviselhetetlen ember vagy,szerintem neked nemcsak kutyad hanem csaladod sincs.
Ezzel a stilusoddal a sajat testi epsegedet is veszelyezteted.
Egy oszinte jo tanacs mert sajnalom az ilyen frusztralt nagyokos emberkeket mint te:
Fogj vissza a lenduletbol es rendszeresen szedd a gyogyszereket amit felirt a pszihiatered.
2016. jún. 4. 23:24
42/49 anonim válasza:
40-es vagyok. Konkrétan írd le légszíves, hogy miben nincsen igazam? Hol van hiba a gondolatmenetben és a válaszban?
2016. jún. 4. 23:26
43/49 anonim válasza:
Hát jól levezetted és valóban igazad van nem gondoltam át rendesen de még mindig nem tudom hogy konkrétan mivel ártottam neked hogy ennyire utálsz és totál hülyének nézel?
2016. jún. 4. 23:46
44/49 anonim válasza:
Azt kerdezed hol van a hiba a gondolatmenetben es a valaszban? Milyen valaszban???
Teged idezlek:
"Kerdés első felére mivel a válasz az, hogy ilyen eset nem fordulhat elő, ezért a kérdés második felére elvileg nincs is válasz."
Szoval ha szerinted nincs valasz akkor miert irtal itten hat oldalas eloadast mindenkit lefarasztva es megsem adva egy kezzelfoghato tanacsot?
Na es most komolyan fejezd be az eszmefuttatasaidat vagy ird le papirra es vidd el a kezeloorvosodhoz mert sztem senki nem kivancsi ra itten.
Kerdest le lehet zarni mert a kerdezo epp eleg valaszt kapott es en nem fogok tobbet valaszolni mert nem alacsonyodom le tovabb a te szintedre. Gyogyulast kivan baratod Rudy
2016. jún. 4. 23:47
45/49 anonim válasza:
Baromi jó lenne Rudy, ha befejeznéd a privát üzenetben való fenyegetőzést. Már múltkor sem jött be... Hidd el, nem lesznek álmatlan éjszakáim miattad, és nem csinálom össze magam.
Azért mert itt vagyunk akik nem adunk neked igazat (kb. soha), azt hiszed attól majd fogunk, ha privátban fenyegetőzöl? Mindig is tudtam, hogy az erőszak, és az azzal való fenyegetőzés a primitív emberek jellemzője, imádom, mikor ezt gyakorlat támasztja alá.
Nem is értem téged még miért nem vágtak ki erről az oldalról, bár ami késik....
2016. jún. 5. 08:26
46/49 anonim válasza:
kedves # 30/45. nem értem, hogy jönnek ide a menhelyi, és a rendőrkutyák? A kérdés nem ez volt! mellesleg szolgálati kutyákkal dolgozom, ugyhogy hidd el, van némi rálátásom a dolgokra:)
2016. jún. 5. 08:45
47/49 anonim válasza:
Kedves RudyV! Nem tanácsot kért a kérdező, hogy mit kéne tennie, hanem azt foglaltam össze és nem a kérdezőnek hanem Neked hátha megérted, hogy mit ír már lassan egy napja itt mindenki. Csak te szándékosan nem érted. És szerintem nem véletlen a 18%-od sem. És az, hogy ebbe a vitába is 0-10% között vannak a válaszaid. Ez csak jelent valamit nem? Orvoshoz neked kéne elmenni. De lehet ott nálatok ez a normális viselkedés.
2016. jún. 5. 11:13
48/49 A kérdező kommentje:
Kva jó ám hogy ide litániákat írtok és ,,sokan,, nem a kérdésre adtok valaszt hanem itt veszekedtek. Az volt a kerdes hogy lesz e valami baja. Nem az hogy el lehet e valasztani. Elegem van hogy mindenki a jobszabajjal jon meg ezzel meg azzal. Eleg lett volna anyit irni hogy jobb 8 hetesen elvalasztani de ha elobb akkor se lesz baj. És nem egy egész tortenelemkonyvet irni. Es legyetek szivesek tobbet ne irni erre a posztra mert nar a f.. kivan azokkal az emberekkel akik a maguk szavat vedik mindenfele tapasztalat nelkul. Tisztelet a kivetelnek, aki le tudta irni roviden és veszekedes nelkul
2016. jún. 5. 11:20
49/49 anonim válasza:
Miért baj ez? Kaptál választ, de úgyis azt fogod csinálni, amit akkor éppen jónak látsz. Akkor meg?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!