Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vettél már szaporítótól kutyát?

Vettél már szaporítótól kutyát?

Figyelt kérdés
Mikor? Miért? Mennyiért? Tudtad hogy attól veszed? Lett/van valami baja? Milyen fajtát?
2010. ápr. 11. 15:45
1 2
 1/18 anonim válasza:
[url= [link]
2010. ápr. 11. 15:52
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Senkitől nem vettem még kutyát, a szüleim nem engedték, most meg már én nem tartanék panelban több okból, legfeljebb ha elköltözöm és akkor is csak kistestűt. Egyszer kaptam egy kutyát, de az csak elvileg volt az enyém, mert nagyiméknál lakott, akik falun élnek hatalmas kertes házban, egy rokonnál születtek kiskutyát és az egyik oda került, a Pepi nevet adtam neki (rövid szőrű koromfekete egyetlen fehér folttal az egyik mellső mancsán), nem volt semmi baja, nem hiszem, hogy fajtatiszta volt, de következő nyáron már nem volt náluk, vagy megszökött, vagy ellopta valaki, ott nyitottak a nagy kertek.
2010. ápr. 11. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Vettünk régebben Amstaffot,25000 körül azt hiszem,makk egészséges volt egész életében. Most is onnan van a kutyám 20000 kínai kopasz kutya,egészséges mint a makk:)
2010. ápr. 11. 15:58
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
hát szerencsére nem én szívtam meg csak ismerőseink, golden retrievert vettek 40000ért, és a kiskutyának egy rakat baja volt folyton állatorvoshoz hordták és ugye utána akartak járni hogy miért is van ez és kalandos úton kiderült, hogy bizony egy szaporítótól vannak a kiskutyák. Végül is az történt hogy a ház ahol vették a kölyköt nagyon szép meg rendben volt meg az ottani pár kutya is, csak kiderült hogy a nőcinek pár kilóméterrel arrább a telkén van egy csomó nősténykutyája, akik kis helyen meg piszokba, bezárva laktak és csak arra voltak tartva hogy szüljenek.
2010. ápr. 11. 16:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem és nem is fogok.
2010. ápr. 11. 16:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos amikor megvettem a kutyusomat akkor még nagyon tapasztalatlan voltam ezen a téren, ezt be is látom.

Egy egyszeri alomból vettem spániel kiskutyát.

Nagyon sokat kellett vinni orvoshoz.

Minden baja volt.

Nagyjából 130.000Ftot hagytam ott össz-vissz az állatorvosnál.

2éves korában elpusztul.

Kiderült, hogy eldeformálódott egy-két szerve.

Amúgy 2005ben vettem.

Mert jónak tűnt, hogy ilyen olcsó és szép kiskutyus.

20.000Ft-ért.

Nem tudtam, hogy attól veszem.

De azóta van két menhelyi és egy NORMÁLIS tenyésztőtől kutyusom:)

Ők makk egészségesek.

2010. ápr. 11. 17:19
 7/18 anonim ***** válasza:
Én nem, de a nagyszüleim hármat is. Az elsőről kiderült, hogy puli kan helyett keverék szukát vettek (természetesen azért megtartották). A második örökletes betegségben pusztult el. A harmadikkal semmi baj nem volt, eltekintve attól, hogy a "tenyésztő" elfelejtette tájékoztatni őket arról, hogy mivel is jár egy ilyen kutya tartása, ezért rengeteget szenvedtek vele. (Persze azért ők is tájékozódhattak volna, mielőtt megveszik.)
2010. ápr. 11. 17:21
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem,eddig csak tenyésztőtől vettem még kutyát.
2010. ápr. 11. 18:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
még soha, nem is szeretnék!
2010. ápr. 11. 18:24
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 9 éve. 5 ezer ft volt és mudi. Tipikus kedvenc kutyánk had szüljön. A baj ott volt hogy ugye nem értenek hozzá de legalább szeretetben élt a kutya. A kutyámnak semmi baja csak annyi hogy kan méretű pedig szuka de ez mudinál gyakori. Amúgy különlegesen tehetséges és okos kutya (szakértők szerint is). Otthoni neveléssel kapásból megnyert egy haladó munkaversenyt, terelt stb... Nagyon erős és egészséges. Csodás kutya. De ettől függetlenül nem ajánlom senkinek!! Nekem csak szerencsém volt! Nem tudtam akkor hogy mi a szaporító, nem értettem hozzá és többet nem lesz olyantól kutyám csak tenyésztőtől.
2010. ápr. 11. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!