Ti hogy méritek ki a napi tápadagot?
Nem egyben vesszük a kutyatápot, hanem állateledeles boltban, így ott ugye nem adják oda az eredeti zsákot sem.
Interneten megnéztem, hogy mennyi lenne a napi adagja, viszont nincs digitális mérlegünk, besaccolni pedig magamtól nem tudom, hogy na most akkor ez a 180 gramm.
Az a gyanúm, hogy túl sokat adok neki, mert habár átlagos a testalkata, nem eszi úgy a kaját, mint amikor éhes, szóval látom rajta, hogy nem éhes.
Ti mivel méritek ki a kajaadagot?
Vagy csak úgy ránézésre adjátok neki, aztán emeltek ha sovány, csökkentitek, ha kövérebb?
(Nálunk ez ugye nem működne, de most csak ezért venni egy mérleget, nem tudom:D )
Köszi az ötletet, eszembe sem jutott, hogy a boltban kiméressem, pedig szívesen segítenek.
Igen-igen, a mérleg pár hete romlott el, azóta nincs új, mert eddig nem hiányzott, de akkor tényleg muszáj lesz pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!