Amikor elmegyek valahová a városban, rendszerint viszem magammal a kutyámat is, nagyon szeretem a társaságát, és örülök, ha jöhet velem. Viszont ha bemegyek valahova (bolt, patika...), akkor kinn kell őt hagynom sajnos, ilyenkor kikötöm egy közeli oszlophoz. 5-10 percnél tovább sosem hagyom magára, türelmesen vár. De mi van, ha valaki ellopja? Erre csak most gondoltam. Keverék kiskutya, de mi van, ha jönnek a c betűsök (elég sok van a városban:S), és poénból elviszik? Ne vigyem őt magammal?
Hát én nagyon ritkán viszem a kutyáim magammal. Általában otthon vannak csak akkor jönnek ha kirándulni vagy kiállításra megyünk. Én nem merném őket egy bolt előtt hagyni meg sehol, úgy hogy oda kikötöm pórázzal és egy 5-10 percen belül vissza jövök még annyira se. A fajtatiszta kutyáimat egyáltalán nem mert őket könnyen ellophatják de még a keveréket se. Egyszer maradt kint a keverék kutyám, mikor a dokitől jöttünk hazafelé egy 15 percre még beszaladtam a tescoba de akkor is a kocsiban hagytam.
Nagyon féltem őket hogy valaki ellopja.
Szerintem inkább ne hagyd kint a kutyád így a bolt előtt. Addig hagyd otthon.
2012. jan. 23. 19:35
2/14 anonim válasza:
Én is ezért nem merem vinni a kutyám, még a sarki kis közértbe sem. :( Mondjuk az én kutyám nem keverék, de szerintem még úgy is kockázatos, főleg, ha egy jól nevelt, ápolt, fiatal kutya.
2012. jan. 23. 19:35
3/14 Akiteki válasza:
Egyszer vittem el úgy a kutyámat, hogy kikötöttem a bolt elé. Fél perc alatt elrágta a pórázt és megjelent a szalámispultnál mind a 76 centijével. Volt egy kis riadalom. Ha kutyával megyünk vásárolni, akkor mindig ketten és az egyik kinn marad a kutyával.
2012. jan. 23. 19:38
4/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak annyira szeretek vele lenni, és tök rossz, hogy nem vihetem be a boltba. Csak akkor fogom hozni őt, ha ketten megyünk, és barátom tud rá vigyázni.
2012. jan. 23. 19:39
5/14 A kérdező kommentje:
Akiteki: ez nagyon jópofa történet:D Szerencsére az enyém elvan, elnézelődik, nem rágja a pórázt.
2012. jan. 23. 19:39
6/14 anonim válasza:
Én nem merném kint hagyni az enyémet a bolt előtt. Sem most, sem felnőtt korában. Nagyon félek attól, hogy valaki ellopja.
Szerencsére a bolt itt van tőlünk fél percre, ha kell vmi, leugrok gyorsan érte. Ha meg nagybevásárlás, oda úgysem jöhet. Egyébként visszük magunkkal mindenhova, ha program van.
2012. jan. 23. 19:50
7/14 anonim válasza:
Csak akkor viszem magammal, ha tudom, hogy hová fogok bemenni, és előtte mindig megkérdezem telón, hogy be lehet e vinni kistestű kutyát. Soha nem hagynám kint egyedül.
2012. jan. 23. 20:19
8/14 anonim válasza:
Én bizony, van, amikor viszem. De a nagysága,a súlya, a kosár a száján ,eléggé távol tartásra ösztönzi a legtöbb embert. Ráadásul az 1-másfél méter neki a határvonal. Annál beljebb már morgás van jelzésként.
Én nem is értem, miért az van az emberekben, hogy amelyik kutyán szájkosár van, az tuti harapós? Szeretem a kosarat, mert felér egy távol tartó sprével:))
2012. jan. 23. 21:09
9/14 anonim válasza:
Az enyémnek van olyan marcona kinézete, hogy hozzá nem értő nem nyúlna hozzá, hozzáértő meg látja, hogy töketlen úgyhogy nincs sok értelme ellopni.
2012. jan. 23. 22:55
10/14 Akiteki válasza:
Nem csak a tökei miatt lophatják. Egy ismerősöm kertjéből folyton kilopták a kutyáját, aztán a közeli kocsmában vásárolhatta vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!