A kutyák haláluk után kerülnek valahova?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 19:01
1/14 anonim válasza:
Ha elpusztulnak,akkor elássák őket. Hova kerülhetnének máshová?
2/14 anonim válasza:
A hinduk és a buddhisták szerint, ugyanúgy alá vannak vetve a reinkarnációnak, mint bármely más tudatos lény.
Ha ezt elfogadod, akkor a kutya halála után minimum három, maximum 49 napig gyújts mécsest, és hagyd mindet végig égni, hogy kedvező újraszületésre leljen.
3/14 A kérdező kommentje:
Hát a lelkük talán továbbmegy valahova ha van egyáltalán.
2012. jan. 9. 19:09
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 9. 19:10
5/14 Akiteki válasza:
Ezt a vallási rovatban kérdezd meg. Itt kutyások vannak, nem papok.
6/14 Frody válasza:
Heló.Igen,a Szivárványhídon keresztül egy sokkal szebb és jobb világba,mint a miénk.És ott várják a gazdájukat,hogy majd egyszer találkozzanak.A neten keress rá a Szivárványhídra.
7/14 Andi 22 válasza:
a rossz indulat az bezzeg mindig marad ( az menne inkább más helyre ) kedves kérdező! pár napja én is ezen gondolkozom.szerdán halt meg a kiskutyám, én hiszem hogy nekik is kell lenniük egy helynek ahol a lelkük megnyugszik.én ezzel próbálom elfojtani a bánatot. Azok meg akik rosszindulatú kritikát irnak! : örüljetek hogy ti nem vagytok ilyen helyzetben
8/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom a kutyusodat. Mindig fáj egy kedvenc elvesztése.
2012. jan. 9. 20:55
9/14 Andi 22 válasza:
nem könnyű megemészteni. de talán a szivárvány hidon tényleg találkozunk, ki tudja? :)
10/14 A kérdező kommentje:
Reménykedem a Szivárványhíd létezésében. Annyira szeretem a kutyámat, megőrülnék a hiányában. :(
2012. jan. 9. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!