van egy 10 hetes amstaff kölyköm, még nem vihetem ki 2hétig utcára, eddig semmi baj nem volt vele, most morog, ugat, hisztizik, bekattant. a fő nevelési irányokat tartom, de szerintem muszáj lenne már kivinni, legalább parkba nem vihetem el. megőrül ő is én is. és megutálni sem szeretném de már ez nagyon súlyos, pedig amennyit lehet, játszom vele.
2010. nov. 30. 21:38
1/8 anonim válasza:
Miért is nem viheted ki 2 hétig?
2010. nov. 30. 21:41
2/8 A kérdező kommentje:
jaé s eddig 2 oltása van meg, a második vmi kombinált volt
2010. nov. 30. 21:41
3/8 anonim válasza:
És ezeket mikor csinálja, nekem két amstaffom is van de egyik sem csinálja ezt. Mi az, hogy főbb nevelési irányokat tartod, ilyenek nincsenek, nevelési irány van és kész mindent betartunk. A kutyát meg le kell vinni, te is bekattannál négy fal között két hétig. Nem kell más kutyák közelébe engedni és nem szabad, hogy semmit sem fölegyen és nem lesz baj.
2010. nov. 30. 21:45
4/8 anonim válasza:
És? Attól még kiviheted csak ne maradj vele kint egész nap más kutyákkal. De elég gáz az ha te ezért meg utálnád mert rossz vagy mert baj van vele. Ha majd lesz gyereked és hisztizni fog akkor meg utálod? Nekem is amstaffjaim vannak van amikor rosszak és én akkor sem utálom őket és nem is tudnék olyat mondani ami miatt én meg utálnám őket. De szerintem aki igazán szereti a kutyáját az így érez!
2010. nov. 30. 21:47
5/8 A kérdező kommentje:
igazatok van, rosszul fogalmaztam meg, az adott pillanatban az agyamra megy, de utálni SOHA nem tudnám.és köszi a tanácsokat.
1 hónap múlva kezdhetjük a kutyaovit, az is segít, de szerintem itt a probléma valódi gyökere a bezártság, mert amúgy egy nagyon rendes, okos kutya, 1 nap alatt megtanulta, hogy ül, végigalussza az éjszakát, tehát nagyon kiváló, csak már látszik,hogy rosszul van a bezártságtól, hiába játszunk órákig.
2010. nov. 30. 22:18
6/8 anonim válasza:
Vidd ki nyuodtan, csak ne engedd más kutyákhoz, és idegen embereknek hogy simizze. Ja és ne egyen föl semmit.
Jól mozgasd le amennyire egy kölyöknek nem terhelő.
Sokkal jobban fogja magát érezni. :-)
2010. nov. 30. 22:49
7/8 anonim válasza:
Vidd olyan helyre ahol tudod hogy nem járnak kutyák: rokon kertje, hétvégi ház, ilyesmi.
A saját kertembe kiengedem a kiskutyát, de az utcára ahol kutyák vannak a fertőzésveszély miatt semmiképp nem vinném ki. Nem kell kutyával talákozni sem, hogy elkapjon valamit .. a földröl ugyanugy megfertözheti.
2010. dec. 1. 12:08
8/8 anonim válasza:
a hóesés meg minden rosszidő ami bosszantja a szép stafi kutyádat kutyaovi kutyasuli ugy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!