Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha mentek valahová, kinn...

Ha mentek valahová, kinn meritek hagyni a kutyát?

Figyelt kérdés
Amikor elmegyek valahová a városban, rendszerint viszem magammal a kutyámat is, nagyon szeretem a társaságát, és örülök, ha jöhet velem. Viszont ha bemegyek valahova (bolt, patika...), akkor kinn kell őt hagynom sajnos, ilyenkor kikötöm egy közeli oszlophoz. 5-10 percnél tovább sosem hagyom magára, türelmesen vár. De mi van, ha valaki ellopja? Erre csak most gondoltam. Keverék kiskutya, de mi van, ha jönnek a c betűsök (elég sok van a városban:S), és poénból elviszik? Ne vigyem őt magammal?
2012. jan. 23. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ritkán tettem ilyet ,hogy kikötöm ,csakis kisboltnál ahonnan könnyen ki tudok jönni ,ha hallom ,hogy valaki direkt hergelné..De ellopni senki nem akarta ,nem jutott volna a közelébe csendben az biztos.
2012. jan. 24. 00:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt megnézném, ahogy az én kuvaszomat akarják ellopni. XD Hasonló storym van, mint Akitekinek, csak az én esetemben a kutya kiszökött, és utánam jött. Kifelé menet a boltban egy tömeg állt az ajtóban. Mire látom, hogy az én drága kutyuskám ül az ajtóban. Nem szólt az egy rossz szót sem, csak senki nem mert tőle kimenni.

Szerintem ne vidd magaddal, ha kinn hagyod. Nem csak azok, hanem más ember is elviheti, már csak rosszindulatból is. Na meg sok embernek nem tetszik az, ha valaki ott hagyja a kutyáját. Jómagam sem örülök, ha ilyet látok.

2012. jan. 24. 06:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is csak akkor viszem magammal a kutyámat, ha legalább ketten megyünk és egyikünk tud rá vigyázni. Folyamatosan attól rettegnék, hogy elviszi valaki (ő nem keverék és nem is nagy kutya). Ráadásul nagyon gazdifüggő, el sem tudom képzelni, milyen lelkiállapotba kerülne, ha kikötném és otthagynám.

Másrészt azért sem tartom jó ötletnek az, ha egy kutyát felügyelet nélkül hagyunk, mert mi van akkor, ha egy szülő éppen nem figyel eléggé a gyerekére és az közel megy a kutyához? Ki vállalja ilyenkor a felelősséget, ha valami történik?

2012. jan. 24. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha a szülő nem figyel és a gyerek kiugrik az útra akkor sem az autós lesz a hibás.Sem akkor ha átnyúl a kerítésen megsimogatni a házörzőkutyát. De azért szájkosarat szoktam a kutyámra adni ha nagyritkán ki kell kötnöm.
2012. jan. 24. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!