Ha mentek valahová, kinn meritek hagyni a kutyát?
Azt megnézném, ahogy az én kuvaszomat akarják ellopni. XD Hasonló storym van, mint Akitekinek, csak az én esetemben a kutya kiszökött, és utánam jött. Kifelé menet a boltban egy tömeg állt az ajtóban. Mire látom, hogy az én drága kutyuskám ül az ajtóban. Nem szólt az egy rossz szót sem, csak senki nem mert tőle kimenni.
Szerintem ne vidd magaddal, ha kinn hagyod. Nem csak azok, hanem más ember is elviheti, már csak rosszindulatból is. Na meg sok embernek nem tetszik az, ha valaki ott hagyja a kutyáját. Jómagam sem örülök, ha ilyet látok.
Én is csak akkor viszem magammal a kutyámat, ha legalább ketten megyünk és egyikünk tud rá vigyázni. Folyamatosan attól rettegnék, hogy elviszi valaki (ő nem keverék és nem is nagy kutya). Ráadásul nagyon gazdifüggő, el sem tudom képzelni, milyen lelkiállapotba kerülne, ha kikötném és otthagynám.
Másrészt azért sem tartom jó ötletnek az, ha egy kutyát felügyelet nélkül hagyunk, mert mi van akkor, ha egy szülő éppen nem figyel eléggé a gyerekére és az közel megy a kutyához? Ki vállalja ilyenkor a felelősséget, ha valami történik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!