Táppal etetők! Ti méritek, hogy mennyi tápot kap naponta a kutyátok? A zsákra feltüntetett súly szerinti beosztás alapján adagoljátok, vagy egyénileg?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 22. 19:52
1/8 anonim válasza:
Én annyit adok, amennyit a beosztás ír :)
2/8 anonim válasza:
A beosztás szerint, párszor kiméred mindig ugyanazzal az edénnyel, utána már nem kell mérni, ránézésre menni fog, mennyit kell adni.
3/8 anonim válasza:
A tapokon levo beosztas elegge altalanos.
Az elejen merd ki a feltuntetett adagot ami a kutyad sulyanak megfelel,ezt adod par napig es ha a kutya hizik csokkented,ha a kutya sovanyodik noveled.
4/8 anonim válasza:
A zsákon lévő táblázat csak útmutatóként szerepel, egy ajánlás. Mivel minden kutya más, az adagok is kutyánként eltérhetnek. Először etess az előírás szerint, és figyelgesd a kutyádat. Látni fogod, hogy az adag pont jó, esetleg több/kevesebb kell majd belőle.
5/8 anonim válasza:
4es ugyanazt szeretted volna mondani amit en csak maskepp?
Ha lattad,hogy le van mar irva es nem tudtal semmi okosat hozzafuzni miert ereztel ekkora kenyszert,hogy megegyszer leird?
6/8 anonim válasza:
én nem méregetem, hanem a kutyát nézem. mikor már pocakosodik visszaveszek. nálunk annyira haspók, hogy a trükkök és az agility is száraz tápra megy(csak itthon) és ilyenkor nehéz lenne méregetni az adagot.
7/8 anonim válasza:
A legnagyobb marhaság a tápon feltüntetett adagot adni...ha a kutya lusta és nem mozog,ugyanazzal a mennyiséggel nagyon elhízhat...ha viszont sokat futkározik akkor nem árt emelni az adagon. A tápos megoldások egyébként sem túl jók,miért nem főzöl neki inkább? Vagy ha nincs időd próbáld ki a BARF-ot. Sokkal egészségesebb mint a legdrágább tápok...
8/8 anonim válasza:
# 5-ös, ne haragudj, nem olvastam az előttem lévő válaszokat. Elnézést kérek tőled, ha ennyire rosszul érint, hogy én is etetek táppal, ráadásul én is úgy tudom a tápos etetéssel kapcsolatos dolgokat mint te, és még le is mertem írni. Sajnálom, hogy ezzel ilyen mélységesen megbántottalak. -.-
Az eszem megáll, hogy itt még az ilyenbe is belekötnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!