Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nemsokára elhozzuk 6 hetes...

Nemsokára elhozzuk 6 hetes beagle-ünk. Mit ehet majd?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy háromszor kell ennie stb. csak nemtudom mit adhatok majd neki enni.
2010. ápr. 10. 11:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
6 hetesen? anyatejet. Várjatok még 2 hetet, sokat ártotok vele a kiskutyának ha ilyen korán szakítjátok el.
2010. ápr. 10. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:

4x kell ennie, 3 hónapos korától 3 x, 6hónapostól 2x.

Ehet tápot(lehetőleg prémiumot), de mindenképp áztasd egy kis vízbe, nehogy megfulladjon.

Az én kis westie-m is tápot kapott.

2010. ápr. 10. 12:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia, nálam most vannak kiskutyák! 4 hetesek még csak, de ma már kaptak kölyöktápot! Sztem a legjobb nekik a Flatazor! Ezt nem is kell beáztatni, csak kell hogy legyen nekik víz! Imádják! Jó minőségű, tápláló! De még emellett is kapnak darált főtt husit, főtt tojást, rizst! Ez mind szükséges nekik!!
2010. ápr. 10. 15:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem az etetés miatt fontos hogy 8 hetes kora után vigyék el, hanem, a szocializáció miatt! A 6. és a 8. hét között pótolhatatlan dolgokat tanul meg a kiskutya alomtársaitól és anyjától.
2010. ápr. 10. 17:35
 15/15 A kérdező kommentje:
van másik kutyánk akivel jól el lesz csak ő nem kiskorától van nálunk ezért nem tudom hogy mit adjak neki
2010. ápr. 10. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!