Tenyésztők! Ti beoltatjátok veszettség ellen az összes kutyátokat?
Nevetséges amiket írsz! Acana tápta meg az összes másik oltásra telik de egy 3000.- os oltásra nem ??
Mik vannak .... hmm , én ezt nem veszem be !
Csak nem szaporító vagy ??
Mégis minek tartanál mondjuk 5 kutyát ?
Ráadásul kicsiket , amik jól mennek most , ha őket nem oltatod be , mert ketrecbe vannak dugva , és onnan nem jönnek ki vagy mégis miért ??
Ne haragudj de tényleg nevetnem kell rajtad !
Alighanem azért írtad ki a kérdést, hogy megerősítsenek a saját véleményedben.
Mivel azonban látod, hogy a többség nem ért veled egyet, így mindenki hülye, csak te vagy az okos.
Én most szépen kérlek, nem bántásból írom: Gondolkodj el rajta, hogy hátha mégsincs igazad? Én nagyon tudom tisztelni azt az embert, aki el tudja fogadni, hogy nem volt igaza és képes megváltoztatni a véleményét, mégha a büszkeségét sérti is.
1. Kiskutya is haraphat. Mint azt bizonyára te is jól tudod, a kiskutyák pont a fellépésükkel szokták a méretet kompenzálni. Ha ehhez még egy rossz nevelés is társul...
2. Soha nem tudhatod, hogy mikor történik egy olyan váratlan esemény, ahol az oltatlan kutyád kijut az utcára és valakit megharap. Hiába állítod, hogy nem lehet ilyen, az élet bizony hozhat különleges helyzeteket.
3. A veszettség a világ leghalálosabb vírusa: a benne megbetegedettek között a halálozási arány 100%. Ezért is veszi a hatóság az ellene való védekezést olyan komolyan...
4. Egy kutyát állandóan megkötve ill. kennelben tartani kimeríti az állatkínzás fogalmát.
Először is, aki tenyésztő annak ez a legkisebb költsége kb. Kutyatenyésztésből nem lehet megélni ez csak hobbi.
Másodszor, most ez vagy kamu vagy te nagyon hülye vagy! AZ EGYETLEN KÖTELEZŐ OLTÁS A VESZETTSÉG ELLENI. És te most azzal akarsz beetetni, hogy minden AJÁNLOTT oltása meg van a kutyádnak (ami több és sokkal többe kerül mint egy db veszettségelleni), csak az egy nem ami kötelező? Te nagyon hülye vagy... Kutyád akármikor elszökhet, megharaphat valakit, mert hiába ismered, mindig reagálhat váratlanul! A veszettség elleni oltás nélkül még utcára sem viheted nemhogy kutyás helyre!
Te komolyan nagyon hülye vagy. Ha ennyire nincs pénzed egy kötelező dologra az Acana mellett akkor adasd be a kötelező oltást, és a többit nem, ez a logikus... Nem az hogy mindent beadadtsz ami nem kötelező, a kötelezőt meg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!