Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tennétek? Eladott kutya...

Mit tennétek? Eladott kutya kérdés.

Figyelt kérdés

Volt egy kuvaszunk aki imádott minket és mi is őt. Mi neveltük 6 hetes kora óta. Született egy gyermekünk aki már 1 éves. Féltünk h nem fogadja el a gyereket és féltünk h mi van ha odakap ezért eladtuk.

Állatorvos se ajánlotta a kuvaszt gyerek mellé. A gond az h baromira hiányzik a kutya.

Vissza lehetne hozatni? Vagy jobb így? Mérlegelni kellett hisz nem kérdés h a gyermekünk az első. Viszont a kutya nagyon hiányzik.

Mit lehet tenni?

2016. máj. 19. 19:16
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Kár ezen az oldalon bármit is kérdezni. Kezdettől nem volt a gyerekhez szoktatva mert fèltettem. Családba másnak is van kuvasza ő is ezen a véleményen volt. Más ha együtt nőnek. Mellesleg nem hinném h egy tanult állatorvos hülye lenne.
2016. máj. 20. 09:14
 32/41 A kérdező kommentje:
Sajnos nem egy olyat tudok aki agyonütötte a kutyáját. Én erre sose lettem volna képes se menhelyre adni. Szeretem az állatokat tanyán nőttem fel. Beismerem meggondolatlan voltam mikor őt elhoztam viszont tanultam a hibámból. Sajnos mindegyikünk szenved most de belül érzem h bármennyire hiányzik ez volt a helyes döntés. Tanultam ebből. De ha itt olvasgattok mert èn megtettem pár pozitív komment mellett többsége ugyanúgy nem javasolja a kuvaszt gyerek mellé.
2016. máj. 20. 09:25
 33/41 anonim ***** válasza:
96%
Most komolyan azt vártad hogy meg leszel dicsérve? Miért nem lehet elfogadni, ha rosszul döntöttél? De mivel írtad hogy hiányzik, gondolom ezt már magad is tudod. Nem kell besértődni, ha ennyire sokan ugyanazt mondjuk, nyilván van benne valami.
2016. máj. 20. 09:26
 34/41 anonim ***** válasza:
96%

Felfogod, hogy egyáltalán mit írsz, mire próbálsz hivatkozni? Ez olyan, mintha egy háziorvostól, de akár szívsebésztől kérnél pszichiátriai szakvéleményt! Az orvos nem ezt tanulta, nem ehhez ért! Ő ahhoz ért, hogy hogyan kezeljen egy állatot, nem pedig ahhoz, hogy hogyan nevelje meg! Azt a kiképzők csinálják! Az pedig, hogy a rokonaid szintén nem tudnak kutyát nevelni, szintén nem értenek hozzá, és szintén tárgynak, kerti tartozéknak tekintik az állatot, én inkább szégyellném. De ennyi, amit akartál megkaptad, neked nem való kutya, jól tetted, hogy más gazdát kerestél neki. És tényleg ne legyen többé állatod.

Remélem legalább nem egy szaporítónak adtad el azt a kutyát, akit állítólag úgy szerettél. Vagy ez már nem is érdekel?

Azt viszont nem értem, és erre kérlek válaszolj, hogy ha már lemondtál róla, akkor miért pénzkereseti forrásnak tekintetted? Vagy úgy voltál vele, hogy ha már neked nem kell, legalább hozzon egy kis konyhapénzt?

2016. máj. 20. 09:27
 35/41 A kérdező kommentje:
Képzeljétek ingyen akartam. Aki vitte adott érte 10 000 Ft- ot. Ingyen volt hirdetve is.
2016. máj. 20. 09:31
 36/41 anonim ***** válasza:
73%
Hát amikor én kicsi voltam volt egy németjuhászunk (tudom az nem kuvasz) elég szocializálatlan és neveletlenvolt mégis én és a két testvérem felnőttünk mellette. Nem szerette a gyerekeket mégsem volt gond. Aztán elpusztult szegény és mikor költöztünk új kutyánk lett. Ugyan úgy neveletlen a hugomat majdnem megharapta mert rosszul nyúlt felé. És mégsem ajándékoztuk el. Na igen nem a legjobb példák csak azt szerettem volna mondani hogy még a neveletlen kutyának is lehet esélyt adni. Nem rögtön megszabadulni tőle. Ilyen gondolkodás mellé szerintem sem jó a kutya. Bocsi
2016. máj. 20. 13:54
 37/41 anonim ***** válasza:
82%
És még annyi hogy nem az oldallal van a baj csak kicsit gondolkodni kéne mielőtt kérdezel. Szerintem ha használnád az eszed tudtad volna hogy egy ilyen történetért semmi jót nem kapsz. (Hülye kérdés hülye válasz) Legközelebb gondolkodj.
2016. máj. 20. 13:57
 38/41 anonim ***** válasza:
91%
Igen meggondolatlan voltál, mert nem tudsz állatot tartani. Nem kell gyerekhez szokottnak lennie mire jön a baba.... TE NEKED kell hozzá szoktatni. A TE felelőtlenséged miatt adtad el. Ne kend másra...
2016. máj. 20. 14:07
 39/41 anonim ***** válasza:
87%
Nem hülye az állatorvos, csak nem ért hozzá. Forgalmi vizsgára készülni sem az autószerelőhöz mész, pedig hát autó-autó, ugye. Csak azért, mert foglalkozik a kutyáknak egy bizonyos aspektusával, nem azt jelenti, hogy ért a többihez is. Mint ahogy a kutyakiképző sem tud elvégezni egy ivartalanítást szakszerűen. Csak azért, mert az állatorvos diplomás, még nem ért mindenhez, ami állatokkal kapcsolatos.
2016. máj. 20. 14:50
 40/41 anonim ***** válasza:
74%

Az én munka német juhászomról is azt mondta a húgom, hogy majd megeszi a gyerekeket... Volt is vele meló rengeteg. A 7 éves kisfiam a torkán le tudna nyúlni, ha akarna.

Én vagyok a falkavezér (pedig nő vagyok), a gyerek a falkámhoz tartozik, a kutya maga fölé rendelte el. Ha maga alá rendelte volna, na, az baj.

Minden csak idő és akarat kérdése. Ha Te így láttad jónak, akkor bizony el kell engedned a bűntudatodat. Idővel talán megérsz a kutyatartásra, és menhelyről elhoztok egy full nyugis keverék kutyust, akinél bizonyíthatsz, hogy kitartasz vele egész élete során. Vagy tartsál vmi kisemlőst, ha hiányzik a háziállat. De arról is megfelelően kell gondoskodni.

2016. máj. 20. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!