Szeretnék egy kutyust, de anyukám nem engedi, hogy legyen. Mit tegyek?
Már mindent felvázoltam anyunak.Mondtam hogy fogadjunk örökbe egy kutyust ideiglenesen,hogy megtapasztaljuk a jó dolgokat és a hátrányait.De nem akarja még igyse.Már van egy ötletem,de nem biztos,hogy beválik.
Valakinek van valami jó ötlete,hogy hogyan vegyem rá anyukámat?
Olyan válaszokat nem szeretnék amibe az lesz leírva,hogy milyen nagy felelősség egy kutya, stb.Nem ez a kérdésem.Legyetek szívesek olyan választ írni ami erre a kérdésre megfelel.
Előre is köszönöm a kérdéseket:Fanni
Ápolt is volt meg rövid is volt a szőrük, de én akkor is 90%ban éreztem a kutyaszagot. Főleg ha előtte kint sétáltak esős, nedves időben. De azok, akik kutyával élnek együtt, nem érzik ezt a szagot, mert már annyira hozzászoktak. De attól még midnenki más érzi.
Ez olyan mint amikor egy nem dohányos érzi, ha valaki dohányzott. Amíg azok akik aktívan dohányoznak, észre sem veszik.
13 éves vagyok
anyuék ha lenne kutya azt fizetik de azt nem fizetik ha menhelyi kutyát szeretnék támogatni
Nyári munkára nem mehetek mert még kiskorú vagyok és pont emiatt nem is mehetek egyedül a menhelyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!