Hoplnap elaltatják kutyámat. Nem tudom hogy bennt maradjak-e vele? Eygszerűen nem lennék képes végig nézni a hogy elaltatják. Ti végig benn voltatok?
Figyelt kérdés
Nekem ő sokkal több mint egy kutya. A társam, a legjobb barátom. Nem hiszem hogy végig tudnám nézni ahogy elaltatják. :'( Hogy dolgozzam fel?2010. ápr. 9. 20:47
41/46 anonim válasza:
** (jav) mármint sok szép kort megélt kutya nem tudja mit jelent ez!
42/46 anonim válasza:
Most együtt bőgünk.. az én kutyusom is ma délelőtt halt meg. Másfél éves volt. Megmérgezték. 3 napig eszénél volt, de teljesen magatehetetlen, nem bírt lábra állni, csak szenvedett. Élt bennünk a remény, hogy erős lesz, és leküzdi. Erős volt, de a méreg még erősebb. Nagyon nagyon fáj. Van olyan pillanat, hogy azt hiszem itt van, kinézek a kertbe.. ahol a fájdalmas valóság..máshol van, s akarom hinni, hiszem, hogy boldog, mert most épp ott rohangál farkcsóválva a nagy mezőn, szivárványok között .. talán épp a te kutyusoddal
43/46 anonim válasza:
Tiszta szivből sajnálom a kutyust ,és neked sok erőt kívánok.
44/46 A kérdező kommentje:
19:28-as!
Ez borzalmas! Olyan kegyetlen emberek vannak! Igen remélem eyütt kergetik a macskákat és vigyáznak ránk :)
2010. ápr. 11. 09:24
45/46 anonim válasza:
"Ne állj a síromnál, és ne sírj
Nem vagyok ott, én nem haltam meg.
Ezernyi fúvó szél vagyok,
Csillogó gyémánt vagyok a havon.
Én vagyok a napfény az érett gabonán
Én jelentem a szelíd őszi esőt.
Én vagyok a szelíd madarak felemelkedése
Körkörös röptük segítője a magasban
Én vagyok az éjszaka ragyogó csillaga
Ne állj a síromnál, és ne sírj
Nem vagyok ott, nem haltam meg"
46/46 anonim válasza:
csak most találtam meg ezt a kérdést, és végigbőgtem... én augusztus elején fogom megkapni az első kutyám, amire 16 évet kellett várnom. És elolvasva a kommenteket, bele kell gondolnom, hogy egyszer majd tőle is el kell búcsúznom, és nagyon fáj a szívem, pedig a leendő kiskutyám még meg sem született...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!