Elaltatják a kutyák fél órára, hogy le tudjam nyírni a szőrét, ha megkérem a Doktort?
Most lehet ostobaságnak fogod tartani amit mondok, de láttam a póráz két végén című műsorban egy olyan kutyát, akinek pont ezzel volt gondja. Ő is ilyen agresszíven reagált. Kutyakozmetikushoz vitték mindig, mert még fésülni sem tudták a bundáját.
Úgy oldották meg..hogy jutalomfalatot adtak a kutyának egy klikkelő hang után. A jutalomfalat elvonta a figyelmét a keféről és hagyta magát. Sőt egy idő után nélküle is, csak a klikkelő hangot kellett neki hallni, amit jó dologgal azonosított, sőt a szőre gondozását is, mert olyankor mindig jutalomfalatot kapott.
Mindenesetre az altató nem hiszem, hogy jó megoldás..szerintem azért az nagyon megerőltetné a kutyád szervezetét huzamosabb idő után.
Hát ezt a doki tudja. Szerintem ha mindezt elmondod neki, akkor eldönti, hogy ad-e altatót.
(Egyébként sose értettem ezeket a "mit fog szólni/tenni XY, ha ezt mondom/kérem" típusú kérdéseket, hiszen mi itt bármit mondhatunk, XY úgyis azt fogja tenni, amit XY tenni akar. Szóval ha én azt mondom, hogy tuti ad altatót, de valójában nem ad, akor mit értél a válaszommal? Menj és kérdezd meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!