Elaltatják a kutyák fél órára, hogy le tudjam nyírni a szőrét, ha megkérem a Doktort?
Egyetemre ne vidd.Levesznek egy csomó pénzre feleslegesen,nem olyan jók,mint amilyen drágák.
Nagyon sok állatot tönkretettek már nagy pénzekért.
Olyan orvosi rendelő lenne jó,ahol kutyakozmetika is van:doki bebódítja a kutyát,kozmetikus rendbe teszi.
Ilyen pl.a Lehel út,Juhászék stb.
Teljesen megértem a problémátokat : nekünk is volt egy spanielünk, ugyanez volt vele is... :-[
Minden nyírás előtt el kellett altatni (mi altatót adtunk be neki), azalatt tudtuk lenyírni és a körmeit levágni.
Vagyis évente 2x házhoz hívtunk egy kutyakozmetikust, aki rááldozta a fél napját ilyenkor a kutyánkra.
Még altatás alatt is egyikünk folyamatosan fogta a fejét, hogy hátha félálmában odakap az ollóhoz!
Ráadásul nála is kellett volna naponta fésülgetni, de nagyon nem bírta szegénykém...
Tehát mindenképpen mondjátok el az orvosnak, hogy a kutyátok extrém-agresszív minden kezelésnél, erősebb altatásra lesz szükség, vagy legalábbis jobban figyeljenek, mint az átlag kutyusoknál!
Amúgy egy fél tabletta Andaxint ti is be tudtok adni a kutyának (párizsiba becsomagolva) és gyorsan lenyeletitek vele, mikor vágni akarjátok a szőrét!
00:18! Nem idegeskedem, csak valamelyik nap kellene mennem az egyetemre és előre ki vagyok bukva kicsit... Bocsi, nem akartam senkire se a frászt hozni, csak nem szeretem, amikor okoskodnak olyan dologban, aminek nem ismerik a teljes történetét és fontos részletes dolgokat...
00:19! Köszi a választ, de nekem megér akár milliókat is, hogy jobban érezze magát a kutya, nekem az a tapasztalatom az egyetemmel, hogy csak ott vizsgálják meg rendesen akár órákig a kutyát... A lehel utcai klinikán benn tartották a kutyát egész éjszakára, azt mondták, hogy kivizsgálják éjszaka, ez került 34ezer Ft-ba úgy, hogy nem jöttek rá semmire, és diagnosztizálták az epilepsziát, miközben csak magas volt a vérnyomása a kutyának, és felírtak egy olyan epilepsziás gyógyszert a kutyának, amit ha egyszer beadok neki soha többet nem lehet vele leállni, mert abba bele is halhat.. Hát nem váltottam ki a gyógyszert, hanem elvittem a kutyát a saját kutyadokimhoz, aki adott vérnyomáscsökkentőt és láss csodát, a kutya másnap tökéletesen jól volt.. :P Szóval nálam a lehel utcai klinika nem is létezik... Az egyetemen meg a múltkor órkáig vizsgálgatták a kutyám és ez tetszett és így is kevesebbet fizettünk, mint a lehet utcában.
00:21! Köszönöm, hogy írtál, örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a gonddal. Akárkinek beszélek róla, hogy milyen nehéz a helyzet a kutyámmal, azt felelik: "ilyen nem létezik, ugyan már, meg kell nevelni!", szóval jó hallani, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, bár sajnállat titeket is, de akkor is örülök :D
Biztosan elaltatják neked ha egy normális, kis, barátságos, amolyan vidékies állatorvosi rendelőben ahol nincs állandóan tömeg és a doki nem kap arra is idegsokkot ha valaki csak megszólítja. Viszont egész biztosan ki kell fizetned az injekció árát de mivel írtad hogy bármennyit kifizetsz érte ez nem jelenthet gondot.
Nem ide tartozik de én teljesen meg voltam elégedve a Lehel úti állatkórházzal, a kutyám kitűnő ellátást kapott hiszen kezelés előtt laborban tesztelik a kutyából levett mintákat. Ezért olyan iszonyat drága. Neked is ugyan ennyit kellene fizetned rendes kórházban ha nem lenne tb-od. Az viszont hogy nem jöttek rá mi a baja valóban öö vicces ha szabad ilyet mondani.
Minden és bármikor kutyát lehet tanítani!
Arra is megtanítottátok hogy agresszív legyen ugyanígy az ellenkezőjére is meg lehet!
Rehabilitációs foglalkozások vannak Budapesten Kecskeméten és Miskolcon ráadásul INGYEN!
Szerintem egy jobb érzésű orvos nem altat ilyen indokkal, mivel komoly kockázati tényezők vannak pláne idős korban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!