Hoplnap elaltatják kutyámat. Nem tudom hogy bennt maradjak-e vele? Eygszerűen nem lennék képes végig nézni a hogy elaltatják. Ti végig benn voltatok?
igen, én is azt nmondom legyél bent vele. Simogasd.
A szivárvány hídon túl kerül tudod. És ott minden nagyon szép, selymes a fű, friss csermely csörgedezik...
nekem 5 éve halt meg a kutyám és minden nap eszembe jut. De mára már a szép emlékek a közös mókázások.
Az ember soha nem felejti el őket.
És tudjátok mit? Örüljete, hogy én ehhez az embertípushoz tartoztok, aki meg tud siratni egy kisállatot.
Nagyon sajnálom és együtt érzek veled.
Szegény kutya! Most veled sírok! Eszembe jutott az előző kutyánk, akit menhelyről hoztunk el idősen, betegen. Gazdája adta be minden papírjával, mert a kutya beteg lett. Mi elhoztuk, kezeltük és még másfél évig voltunk együtt. Amikor el kellett altatni, férjem és én is ott voltunk végig mellette, simogattuk és sírtunk. Éppúgy a szívünkhöz nőtt, pont úgy fájt a halála, mintha kölyökkora óta nálunk lett volna.
Erősnek kell lenned és bent kell vele maradnod az utolsó perceiben! Ennyivel mindenképpen tartozol neki. Együttérzek veled és sok erőt kívánok!
Nem rég cseréltem kötést a nyakán(vérzik a daganat). Szegénykém. Én itt sírok ő nem tudja mi a baj és fojton bújik ide hozzám hogy megvigasztaljon :'(
Nem skkal a halála előtt is azzal van elfoglalva hogy engem vigasztaljon!
21:37-es
De jó hogy vannak ilyen emberek mint ti! Köszönöm hogy együtt érzel velem!
Úgyan még csak 14 vagyok,de sírok ahogy elolvastam.
Együtt érzek veled hidd el :(
1 évesen kaptam meg az ELSŐ és egyetlen kutyámat,
2 hónapja kelett elaltatni.Vele nőttem fel mindig ott
volt melettem és nagyon nehéz volt ott állni melette
az utolsó percekben.
Még beszélni nem tudtam.de ő már melettem volt :(
Annyira hiányzik,minden egyes éjszaka sírok utána
és nem tudom elfelejteni,hogy eggyütt nöttünk fel,minden
pillanatomban ott volt velem.Még a ballagást is végig nézte a kapuban..Iszonyú nehéz lehet neked is,hogy tudod,hogy vége.Tényleg gondolj a szép emlékekre és,hogy
milyen jó helye volt nállad.Engem iskolába is elkisért és jött elém minden nap.Egyszerűen nem tudom felfogni,hogy nincs.Kilépek az iskolából és leülök,de
már hiába várom.:(((
Annyira sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagy.Bár tudom
semmit nem segítek azzal,hogy itt írkálok és bocsi,hogy
elmeséltem ezt neked,de muszály volt.Biztos ti is
összeszoktatok már és lehetetlennek tünik
feldolgozni,bár muszály.De én nem tudom remélem neked
sikerülni fog.És gondolj bele,hogy milyen jó helye lesz.
Szerintem büntudatod lenne ha nem lennél ott az utlolsó
percekben.Bár én nem láttam ki a könnyembimből
és mikor kimentünk üvöltöttem,mert nem bírtam.
Most is annyira sírok,hogy veled is ez történt.
De ez mindenkivel megtörténik.
Tiszta szívemből sajnálom és eggyüt érzek veled.
Sírd ki magad,mert annál jobb lesz és tényleg
bocsánat,hogy leírtam,de muszály volt.:((((
Kitartás.
Nagyon sajnálom és teljesen együtt érzek veled.Ez egy borzasztóan nehéz döntés, amit én nehezen tudok meghozni.De nekem is volt már benne részem.Nekem 5 hónapja ment el a egyik kutyám.........
Legyél nagyon erős lélekben veled vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!