Mi az ideális testsúly egy (holnap) 11 hetes, Golden Retriever, szuka kiskutyának? Illetve mennyi tápot kell neki adni?
Csak halkan mondom. Biztos, hogy az a tenyésztő tenyésztő? A kutyus törzskönyves, chippel, oltási könyvvel, féreghajtva hoztátok el? Csak mert én nem ismerek tenyésztőt (pedig elég sokat ismerek), aki Pedigreevel etetne. A szuka skót juhászom 6 hetesen volt 5 kg úgy, hogy ő volt a legkisebb az alomban (mielőtt valaki fennakadna, ezt a tenyésztőtől tudom, nem akkor hoztuk el, hanem 10 hetesen), szóval szerintem a kutyusod lehet, kicsit alulfejlett, mert nem a legjobb kaját kapta eddig. Viszont óvatosan növeld csak az adagját, mert ha hirtelen nő, az megint nem jó, főleg, mivel ő már nagyobb testű fajtának számít.
Hogy mennyit adsz neki, ne csak a zacskón levők legyenek a szentírás, hanem figyeld azt, hogyan fejlődik. Semmiképp ne legyen kövér, de sovány sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!