190 cm-hez, mennyi az ideális testsúly?
17/F
189-190 vagyok, es 69,9 kg (vegyük 70-nek). Rengeteget eszem, de nem nő a tömegem, ilyen a genetika... Nem vagyok elkeseredve vagy egyebek, csak kivagyiságból kérdezem :) tudom h ez nagyon kevés... De kb mennyi az ideális?
Köszönöm előre is :)
80-100 között gondolnám ideálisnak, testalkattól, izomzattól függően.
A 70 tényleg elég kevés. De majd biztosan te is fogsz hízni. Gondolom, sokat is nőttél, nyúltál az elmúlt években és a súlyod nem gyarapodik olyan ütemben. De majd jönnek a kilók is. Sok nyurga srácot ismerek, akik húszon, harmincas éveikre jól megemberesedtek :)
70-100 kg, ízléstől is függően. Van, aki szeret vékony lenni és nem akar izmokat. Nos, Te nem ilyen vagy s ezt meg is értem, az izmosabb, erősebb ember jobban néz ki és azért más haszna is van a dolognak.
De nincs olyan, hogy "ideális". Ha 10, ha 20, ha 30 kilót szedsz fel izomban, az mind okés. Fölötte már bejön a koksz és az tuti nem ideális.
Még a testzsírszázaléknál sincs fix érték, ami ideális. Nyilván ne legyél hájas s azért alsó határ is van, de van, aki szeret szálkás lenni nonstop, s van, akit ez nem érdekel, sőt, utálná, ha kifejezetten eres lenne a karja, mert azt rondának tartja.
Engem is érdekelne, mennyit eszel. Makrók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!