Ez ideális testsúly a kondizáshoz?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 88 kg, ez ideális testsúly, hogy elkezdjek kondizni, izmosodni??
székesfehérváron lakok, ott van egy kis konditerem, ahol ki tudnám magamat gyúrni!!!!
a kajálásokkal tisztában vagyok, de heti csak 2-szer tudnék lemenni gyúrni!!!!!!!! amúgy 96 kg-ról fogytam le 88kg-ra!!!
2014. jún. 28. 16:25
2/8 A kérdező kommentje:
Sokra megyek a hülye válaszodra!!! köszi
2014. jún. 28. 16:34
3/8 anonim válasza:
Kondizni akárki elkezdhet. Akár csontsovány, akár túlsúlyos. Persze csak ésszel.
4/8 anonim válasza:
Nincs olyan hogy idealis testsuly!!!! Kezdj el edzeni aztan majd kiderul mire jutsz!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!
6/8 anonim válasza:
az ideális testsúly kondizáshoz 77,4 kg!!!!!!!
7/8 anonim válasza:
Neked a magyartanárod azt mondta hogy tegyél minden mondatjelből legalább 5x annyit mint amennyi indokolt lenne? Vagy ettől jobban átjön amit mondasz szerinted? Nem basztatásbol de tényleg nem értem.
8/8 tkodit válasza:
A konditerem arra való, hogy ideális testsúlyod legyen, esztétikus fizikummal. Tehát a kondizás célja, hogy a jelenlegi állapotodból eljuss egy szép, és egészséges, mondhatni ideális végcélhoz. Rövidre fogva a kérdésed hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!