Van egy kutyám és arra akarom megtanítani hogy támadjon de nem megy. Hogy tanítsam meg?
Ejjj ejj ! Nagyon gyerek vagy még kedves kérdező!
Egy kutya semmit nem ér ha be akarnak törni hozzád, főleg hogy a kutya a kapuhoz megy , azonnal le is lövik , lefújják , megmérgezik és kész !
Gondolkodj józan ésszel ! Nekem 4 kutyám van ebből 2 Amstaff és 1 Amerikai bulldog a nagyedik egykisbb testű kutya ! Semmit nem érnének , ha be akarnának törni !
Feláldozod a kutyádat ezzel . Mert őt fogják elsőnek lelőnni ! 12.000 ft ért , nem várj jó idegrendszerű kutyát, ne csodálkozz ha még egyensúlyozni sem tud!
Harci kutya nincsen !! Ezt jegyezd meg , bármelyik kutyát ki lehet képezni erre .
Az én Amerikai bulldog szukám be van csibészelve (én 1,5 évesen így vettem ) Nagyon rossz helyről . 2 hétig csak "beszélgetni" jártam hozzá , virslikkel.... stb... !
1 hónap után elhoztam . Ha kell megvéd az élete árán is , mert ÉN vagyok a mindene , hálás mert olyan helyről hoztam hogy azt egy kutyának sem kívánom ! De mégis bent alszik velem . Ha le akarak lőnni , akkor inkább előbb engem , és ne őt ! Tudod milyen együtt élni egy goromba kutyával ??
Nem olyan jó , mert téged megvéd és szeret , de mást nem !! Sem anyut , aki ritkán jön , sem aput , a tesóimat gyűlöli szó szerint . Nem tudok elmenni egy egész napra , mert ha bármi baj van , rajtam és a páromon kívűl senki nem tud bemenni hozzá !!!!
Ugye nem ezt akarod ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!