Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy kutyám és arra akarom...

Van egy kutyám és arra akarom megtanítani hogy támadjon de nem megy. Hogy tanítsam meg?

Figyelt kérdés
van egy bull terrier-em és meg akarom tanítani hogy támadja meg azt akit utálok de annyira béna hogy a saját lábába is elesik és gyenge.hogyan edzessem és hogyan tanuljon meg egyen súlyozni?(pl:egy fa rönkön)
2010. ápr. 8. 19:17
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
téged is.Bocs
2010. ápr. 8. 22:20
 42/53 A kérdező kommentje:
jó de a küzdő sportokkal mire mennék ha fegyvere is van a betörőnek és épp otthon vook?nem akarom magamat megölni!
2010. ápr. 8. 22:29
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Azt olvastam egy könyvben ami direkt a harci kutyákkal foglalkozik és abban le is volt írva hogy kell tanítani hogy támadjon, na a lényeg még a kutya feltétel nélkül nem engedelmeskedik a gazdájának addig nem szabad tanítani hogy támadjon, mivelhogy el is kell hogy engedje akit megfog, vagy esetlegesen parancskiadás után egyből vissza hívni. Ha nem engedelmeskedik neked nagyon sokat fogsz fizetni, minden egyes alkalommal mikor a kutyád támad valakit.
 44/53 A kérdező kommentje:
és egy légpuskával nem megyek sokra:(
 45/53 A kérdező kommentje:
nem értem
2010. ápr. 8. 22:31
 46/53 A kérdező kommentje:
gondoltam rá hogy egy rendőr kutyát vegyek ami már be van tanítva de túl drága:(
2010. ápr. 8. 22:32
 47/53 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén:mennyi esélye van egy bullterriernek egy fegyverrel szemben?
2010. ápr. 8. 22:36
 48/53 A kérdező kommentje:
több mint nekem!mert ő éjszaka nem alszik és fel tud engem ébreszteni az ugatással+én nekem nincsenek éles fogaim.
2010. ápr. 8. 22:42
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha felnőtt lesz a kutyád, lehet segítséget kérni kiképzőtől ,és háznál megtanítja a kutyát, hogyan viselkedjen, ha be akar valaki menni. De arra számíts, ma már egy,de kettő kutya sem tudja útját állni annak, aki valóban be akar menni ,és lopni akar. Millió formában meg tudják sebesíteni, ölni a kutyádat . Kisstílű betörőket pedig elriaszt egy hangosan ugató kutya is.
2010. ápr. 9. 03:32
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

Ejjj ejj ! Nagyon gyerek vagy még kedves kérdező!

Egy kutya semmit nem ér ha be akarnak törni hozzád, főleg hogy a kutya a kapuhoz megy , azonnal le is lövik , lefújják , megmérgezik és kész !

Gondolkodj józan ésszel ! Nekem 4 kutyám van ebből 2 Amstaff és 1 Amerikai bulldog a nagyedik egykisbb testű kutya ! Semmit nem érnének , ha be akarnának törni !

Feláldozod a kutyádat ezzel . Mert őt fogják elsőnek lelőnni ! 12.000 ft ért , nem várj jó idegrendszerű kutyát, ne csodálkozz ha még egyensúlyozni sem tud!

Harci kutya nincsen !! Ezt jegyezd meg , bármelyik kutyát ki lehet képezni erre .

Az én Amerikai bulldog szukám be van csibészelve (én 1,5 évesen így vettem ) Nagyon rossz helyről . 2 hétig csak "beszélgetni" jártam hozzá , virslikkel.... stb... !

1 hónap után elhoztam . Ha kell megvéd az élete árán is , mert ÉN vagyok a mindene , hálás mert olyan helyről hoztam hogy azt egy kutyának sem kívánom ! De mégis bent alszik velem . Ha le akarak lőnni , akkor inkább előbb engem , és ne őt ! Tudod milyen együtt élni egy goromba kutyával ??

Nem olyan jó , mert téged megvéd és szeret , de mást nem !! Sem anyut , aki ritkán jön , sem aput , a tesóimat gyűlöli szó szerint . Nem tudok elmenni egy egész napra , mert ha bármi baj van , rajtam és a páromon kívűl senki nem tud bemenni hozzá !!!!

Ugye nem ezt akarod ??

2010. ápr. 9. 08:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!