Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy kutyám és arra akarom...

Van egy kutyám és arra akarom megtanítani hogy támadjon de nem megy. Hogy tanítsam meg?

Figyelt kérdés
van egy bull terrier-em és meg akarom tanítani hogy támadja meg azt akit utálok de annyira béna hogy a saját lábába is elesik és gyenge.hogyan edzessem és hogyan tanuljon meg egyen súlyozni?(pl:egy fa rönkön)
2010. ápr. 8. 19:17
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
azért gondoltam hogy ijessze meg az embereket hogy ne támadjanak rám mert nem vook goth.és nem megölni akarom az embereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 8. 20:08
 12/53 A kérdező kommentje:
és a kutyámat nem csak azért tartom mert azt akarom hogy meg védjen.hanem mert szeretem.
2010. ápr. 8. 20:11
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
a te fajtád miatt utálják az emberek a kutyákat és a te fajtád miatt bélyegzik harci kutyának az ilyen fajtákat
2010. ápr. 8. 20:12
 14/53 A kérdező kommentje:
A POFÁD LAPOS!!én nem kínzom a kutyám és mi közötök hozzá hogy miért van kutyám?
2010. ápr. 8. 20:13
 15/53 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is köze van mindenkinek, miért van kutyád!

Szegény állat jó helyre került. Ha véletlenül kifogtál egy bűbáj, kedves kutyát, aki nem akar embert enni, mit teszel vele később?

Ha elkezditek a haverokkal "vadítani", vagy félős, idegbeteggé teszitek, vagy mindenkinek nekirontó vadállattá. Akkor majd jössz tanácsot kérni, hogy harap a kutya téged, a családot.

Nem hiszem, hogy az elképzelésed bármely iskola támogatná.

A kutyát emberre uszítani TILOS!

2010. ápr. 8. 20:25
 16/53 A kérdező kommentje:
ebbe a kutyába 12.000 forintot fektettem és egyátalán nem akarom vadítani csak edzetni.
2010. ápr. 8. 20:28
 17/53 Akiteki ***** válasza:
100%
Kemény 12000 forintot? Azta mindenit! Vettél neki egy zsák tápot?
2010. ápr. 8. 20:32
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

12ezret fektettel a kutyadba? Wow, ezt nem igazan tudom hova tenni a fejemben. Az en kutyam meg csak par honapos, de mar szazezreket fektettem bele, kezdve a megveteltol, es raadasl semmi luxus nincs nalunk, csak a boldog eletet biztositom neki.

Egy ilyen kutyanal a 12ezer forint nem is belefektetes, csak maximum egy-ket havi kutyaeledel.

2010. ápr. 8. 20:35
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
már ne is haragudj de onnantól, hogy te az embereket akarod a kutyáddal ijesztgetni igenis mindenkinek köze van hozzá!
2010. ápr. 8. 20:37
 20/53 A kérdező kommentje:
nem tápot vettem neki hanem maga a kutya ennyibe került.
2010. ápr. 8. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!