Miben különbözik az amerikai és az angol staffordshire?
Ez így teljesen nem igaz... A kérdező valószínű az (angol) staffordshire bullterrierre gondolom - amelyből kitenyésztették az amerikai staffordshire terriert. (és emellett létezik angol bullterrier - ezeket nem szabad összekeverni). A staffordshire bullterrier neve elé gyakran odakerül az angol jelző - ám ez a fajta nevében nincs benne, ellentétben az angol bullterrierével -, csupán a származására utal.
Csak a tisztán látás végett:
- angol bullterrier: [link]
- staffordshire bullterrier: [link]
- amerikai staffordshire terrier: [link]
az enyémnek kissé lóg a bőre, főleg a feje alatt. A minsp láttam egy amerikait, ami csupa izom és feszes bőr volt. Ezért is nem tudom eldönteni.. itt vannak képek a kutyámról:
A tied nem kennelből való ugye? szerintem nem fajtatiszta!
az biztos hogy van benne staffi, de maximum amerikai staffordshire staffordshirebullterrier nincs benne , az száz!de szerintem nem fajtatiszta.De gyönyörű, és így szeresd ahogy van:)lehet tévedek:)
tenyésztőtől van, fajtatiszta. legalábbis nekem ezt mondták.
de egyébként mindegy, mert ígyis úgyis imádom.:)
Van törzskönyve?
Egyébiránt szerintem se teljesen fajtatiszta - vagy nagyon-nagyon nem típusos...
előző előtti vagyok!
természetesen eljesen mindegy!hiszen ugy imádod ahogy van:)és örülök is neki hogy nem nagyzolásra kell neked ez az imádnivaló fajta:)sok boldog kutyázást kívánok nekem még vagy 15évre ezzel a kutyussal:):)
köszi:)
nagyon szeretem. azért kaptam, hogy szeressem.:) és nagyon ragaszkodik hozzám. és már én is nagyon hozzá, pedig csak másfél hónapja él velünk.:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!