Az angol bullterrier és az amerikai staffordshire terrier között milyen jellembeli különbségek vannak?
Értem ezalatt melyik makacsabb természetű, illetve melyik kezelhetőbb jobban. Remélem lehet érteni a kérdést, és nem fogalmaztam hülyén. :)
A válaszokat előre is köszönöm!
1.Mindegyik kutya kezelhető ha kutyaovi és kutyasuliba van járatva meg ivartalanitva oltva van.
2.angol bull terier annak sokkal másab mint stafford-nak mind 2 terier de staffi pit bullra hasonlit
Na ugye küllemre ég és föld a 2 kutya.
A bullterrier egy iszonyat pörgös, hiperaktív "elmebeteg"(jó értelemben), bohóc kutya. A staff kicsit komolyabb, megfontoltabb.
Az amstaff is hiperaktív. De bent a lakásban egész nap csak alszik. :D
Én a kiállításon láttam elég sok bullterriert. Nekem nem nyerték el a tetszésemet. A legtöbbjük végig morgott, amikor a bíró nézte őket a ringben, akkor neki akartak menni egymásnak...stb. Persze lehet, hogy csak neveletlenek voltak, de eddig két kiállításon voltam, és mindkettőn ez volt.
Ettől függetlenül az én kutyám játszott már bullterrierrel, és az nagyon kedves volt. :)
Én az amstaffot ajánlanám. :)
Én nem vagyok annyira keménykezű gazda, de 18 éves korom ellenére meg tudtam nevelni az amstaffomat, és soha nincs vele gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!