Mi a különbség az Amerikai Staffordshire Terrier és az Angol Staffordsire Terrier között?
Az Amerikai Staffordshire terrier!!!
Angol elődjéhez, a staffordshire bullterrierhez hasonló, de annál magasabb, nehezebb,tekintélyesebb megjelenésű eb. Rendkívűl erős, de az emberrel szemben többnyire nem roszindulatú.
Staff:
Angol staff bull:
Az angol staffordshire terrier,meg a staffordshire terrier az asszem egyenlő az angol staffordshire bullterrierrel :) :) De ha nem akkor elnézést :)
A fenti képen láthatók kutyák között,nekem szemmel látható a különbség, két különböző fajta,önálló standarddal.
A stafibbullok kisebbek,tömörebbek,és mint a nevében is benne van bullos a feje,tehát erősebb a fang,szélesebb a koponya és rövidebb az orr.
Wáá hülye vagyok.
Az angol staffordshire és a staffordhire bullterrier az egyenlő az angol staffordshire bullterrierrel.
Már én is keverem a szezonz a fazonnal,bocsi.
Tehát két fajtáról van szó: Angol staffordhire bullterrier és Amerikai staffordhire terrier.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!