Mi a különbség az angol masztiff és a bullmasztiff között?
A kutya-tárban nézegettem a képet. És néztem...és néztem,
de akárhogy néztem semmi különbséget nem vettem észre.
Nektek van valamilyen masztifotok?
Vagy tartanátok? :-) =)
Imádom, kedvenc kutyum a nápolyi, meg az angol... mondjuk egyelőre yorkim van :D
Rengeteg a különbség. Az angolmasztiff a világ legnagyobb termetű kutyája (súlyra)70-90 kiló simán lehet. Egy bullmasztiff súlya 40 körül van. Más a pofájuk is, a bullnak inkább bordeaux-i dogra hasonlít, az angolé masztiffosabb. Természetre is teljesen mások. Az angol nagyon nyugis robosztus maci... A bull viszont igazi kis terrorista tud lenni, iszonyat akaratos. Egy ismerősöm akárhányszor otthon hagyta, szétszedte a házat direkt...
Ha rákeresel a google-ban, akkor elolvashatod a történetüket, is, az is különbözik... meg, hogy mekkorák méretre, az is ott van pontosan.
Nagyon sok lülönbség van! például az hogy a bullmasztiff az az angol bulldog és valamely masztiff kevereke.
Nekem egy cane corsom van idehaza, hasonlo testfelépites mint egy bullmasztiff.Én azt javaslom neked hogy akkor tartsal otthon amsztiffot ha elsősorban van neki helye és neked van sok-sok türelmed.Lehet hogy fele annyira makacs mint akar melyik kutya csak sokszorta nagyobbra megnőnek:):) akármilyen masztiff kutyust is vákasztanál egy odaadó barátot egy játékos ,de elsőosztályú testőrt választanál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!