Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elvegyem tőle vagy ne?

Elvegyem tőle vagy ne?

Figyelt kérdés

Épp ma jártam az állatpatikában beszerezni a szükséges dolgokat, mikor megakadt a szemem egy sípolós labdán. Sose volt még a kutyámnak semmiféle sípolós játéka, gondoltam meglepem vele.

De most nem tudom ez a meglepetés jól sikerült-e vagy nem.

Rettenetesen rákattant. Nem is ez ami zavar, hanem az hogy amikor a szájába veszi a labdát és az sípol, a kutya nyüszít. Tehát mintha zavarná a hangja vagy nem is tudom. Tehát labda sípol, kutya folyamatosan nyüszít. Elvettem tőle, eldugtam, de mint egy őrült rohangált fel alá az udvarban nyüszített és kereste azt a fránya labdát.

Lehet,hogy butaság, de nagy békavadász, és amikor cseszegeti a békákat, azok is ilyen érdekes "visító" hangot adnak ki. És miután megmentjük csóri békát, ugyanezt a nyüszítve keresi műsort produkálja.

Szóval lényeg a lényeg, a kérdésem:

Rossz játékba nyúltam bele, ne adjam neki többet oda, vagy bízzak abban hogy megszokja, és abbamarad ez a nyüszítős-sírós dolog?

2010. ápr. 6. 18:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én kutyám is labdamán és ha nagyon belelendül a játékba és halkan nyüszít hozzá. Nála ez egyértelműen örömöt jelent.

Meg is halna, ha elvenném tőle - bár így meg én kapok idegbajt. Nálam bevált, hogy amikor elpusztít egy sípolós labdát (átlag 5 perc - 2 nap), utána egy nem sípolósat veszek neki. Ez enyhíti a gyászát és ugyanolyan jól eljátszik vele.

2010. ápr. 9. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!