Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 14honapos kisfiamnak mindene...

A 14honapos kisfiamnak mindene a cumi! Elvegyem tőle?

Figyelt kérdés
A 14honapos kisfiamnak mindene a cumi! De nagyon sok rémhirt hallok hogy el kell venni tőle mert tönkre teszi a fogait ( már 7foga van) vagy hagyjam még ? mikor vegyük el?
2010. jan. 15. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Az enyém még az oviba is hordta, pár napig, de aztán ott elhagyta:)talán látta hogy más sem cumizik, és neki sem kellett:))Nekünk a fogaival semmi baj nem volt.

Én nem venném el tőle:)

2010. jan. 15. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ne... semmi baja nem lesz a fogának, de nappal ha lehet, adj neki vmi "rágcsálnivalót", akár textilpelust.Az én kisfiam is 14 hós, de majd akkor, ha már el lehet neki magyarázni, akkor veszem el a cumit. Pár hónap. Nappal én elteszem a cumit, csak alváshoz kapja meg.
2010. jan. 15. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Még kicsi szerintem,hogy elvedd tőle.Ráérsz még vele,nem lesz semmi baja a fogainak.A mai cumik már formájukban is jobbak,azelőtt csak a cseresznye alakú volt...és mégse állnak ki a fogaink,pedig arról is vannak rémhírek.
2010. jan. 15. 18:37
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket
2010. jan. 15. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!