Mit tegyek? Soha nem szokik le? Mikortól kaphat csontot?
Pár napja azt teszem amit irtatok. Habár eddig is azt tettem de.mostmár erősebben racsapok az orrára és olyan elszakad és pukkad.szóval szerintem menni fog.kutya ovira van keret.csak az a baj hogy itt olyan nincsen.szerbiai vagyok.sehol a környékén nem tudok kutyaovit sem pedig kutya iskolát.magyarországon tudok.de nincs útlevele.6honapos korában kapja meg az utolsó oltását akkor kapja el a chipet és az útlevelet.az pedig júliusban lesz.a kutya kiskoratol velem alszik és velem is fog.szerintem ez hülyeség. Nehezebb nevelni egy szoba kutyát mint egy kintit szerintem.mondták is hogy a bichonoknal a kisfiukkal gondom lesz.nagy türelem kell hozzá.de igyekszem jól nevelni a kutyus
Sokmindent megtanult már.de azt még nem.párom engedte neki kiskoraba h harapja mikor játszottak.ugye akkor még nem volt ilyen éles foga.ezért mondom h azt hiszi hogy ez játék.de ugye en nem ertek a lutyakhoz ahogy valaki itt írta.:) kössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!