Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Soha nem szokik...

Mit tegyek? Soha nem szokik le? Mikortól kaphat csontot?

Figyelt kérdés
Bichon frise kiskutyám van,3hónapos.Nem tudom leszojtatni a harapásrol.azt hiszem ő lett a főnök.mozog,vicsorit,magukat azt hiszi az játék csak nekem faj ahogy megtamadj kezem de a labat is nagyon szereti.kPott a seggére az orrára is már és annal jobban csinálja. A másik kérdésem fent van.

2016. ápr. 9. 15:53
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Pár napja azt teszem amit irtatok. Habár eddig is azt tettem de.mostmár erősebben racsapok az orrára és olyan elszakad és pukkad.szóval szerintem menni fog.kutya ovira van keret.csak az a baj hogy itt olyan nincsen.szerbiai vagyok.sehol a környékén nem tudok kutyaovit sem pedig kutya iskolát.magyarországon tudok.de nincs útlevele.6honapos korában kapja meg az utolsó oltását akkor kapja el a chipet és az útlevelet.az pedig júliusban lesz.a kutya kiskoratol velem alszik és velem is fog.szerintem ez hülyeség. Nehezebb nevelni egy szoba kutyát mint egy kintit szerintem.mondták is hogy a bichonoknal a kisfiukkal gondom lesz.nagy türelem kell hozzá.de igyekszem jól nevelni a kutyus

Sokmindent megtanult már.de azt még nem.párom engedte neki kiskoraba h harapja mikor játszottak.ugye akkor még nem volt ilyen éles foga.ezért mondom h azt hiszi hogy ez játék.de ugye en nem ertek a lutyakhoz ahogy valaki itt írta.:) kössz.

2016. ápr. 11. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!