Milyen kutyafajtat javasoltok (kirandulas, apportirozas, gyerek)?
Bar mindenki a retriverek egyik fajtajat, javasolna es maga a kutya egy remek pelda, mivel hasonszoru kutyafajtat keresunk, de NEM retrivert.
Ha tudtok segiteni, milyen hasonlo habitusu kutya fajta van meg a "piacon", Meretre nyugodtan lehet nagyobb mert a szobacirkalok annyira nem kirandulosak szerintem.
Elore is koszonom a valaszokat!
Én is vagy a vizslát vagy a pumit merném ajánlani:)
Nekem pumim van, habár csak kicsit magasabb a térdemnél, de nem kistestű.
Imádja a gyerekeket (úgy általában véve az embereket is), viszont itthon jelez, ha jön valaki. Nem bánt senkit, csak elég hangosan ugat:D
Kirándulni is nagyon szeret, bár lehetetlen lefárasztani, odavagyunk egy egész napot, hazaérünk, fél óra alvás, és kezdődhet elölről a móka, mi apportírozást nem tanulunk komolyan, de a labdát órákig képes visszahozni, nagyon játékos és aktív, rengeteg mozgás kell neki.
Ja és nálunk is első kutya, mi nem csalódtunk:)
menhelyi keverek :)
Ha mindenképpen fajtatisztát szeretnétek (számoljátok az árát +100.000Ft) akkor lehet valami: Berni Pásztor, Vizslák, Westie, Airdel terrier, Ír terrier :)
Huh koszonom a rengeteg valaszt. Nekunk egy Shiba-nk van most a gyerek pedig szuletni fog.
A bernie pasztor egy remek otletnek tunik. A borderrel az a bajom nekem nincs kedvem vele agilityizni a tobbi is remek valasztas.
Megegyszer nagyon koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!