Melyik kutyát ajánlanátok egy németjuhász beagle keverék és három nagyobb gyerek mellé labradort vagy német juhászt?
Figyelt kérdés
Egy okos sportos kutyát szeretnék aki elkísér turázni nagyon könnyen tanítható szereti a gyerekeket de ne legyen agresszív és nem muszály hogy házörző legyen de viszont legyen nagyon ragaszkodó.2016. márc. 13. 12:26
1/6 anonim válasza:
az hogy ne legyen agressziv az csak a gazdán mulik. A németjuhász beagle keverékkel nem tudsz túrázni? Egy kápet küldhetnél privátba mert még nem láttam németjuhász beagle keveréket :D
2/6 A kérdező kommentje:
A keveréket ahonan kaptuk ott nem nagyon tanitottak.Itt van egy kép [link]
samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjty735zL3LAhVrwHIKHXisAOwQ_AUICCgB#imgrc=YFNYsQSenFKhLM%3A
2016. márc. 13. 12:58
3/6 anonim válasza:
A kettő közül a labradort, de mivel nagyon túlszaporított, csak megbízható tenyésztőtől.
A német juhász komoly munkakutya.
De labit is csak akkor, ha a meglévő kutyátok rendesen meg van már nevelve, szófogadó, kutyákkal is tud normálisan viselkedni. Ha ez még nincs így, addig ne vegyetek még egy kutyát, mert lesz 2 problémás kutyátok.
4/6 anonim válasza:
Ha nem kicsik a gyerekek akkor legyen csak nagytestű,mert aztán ha fellöki a gyereket azt mindig a kutya szívja meg.
A labit ajánlom én is. :) de tènyleg csak megbízható tenyèsztőtől.
5/6 anonim válasza:
Ja és a Kutyadoki egyik adásában te is láthatod mennyire nyugodtan be lehet a labihoz sétálni.
6/6 anonim válasza:
Amiket leirtal hogy milyet szeretnel ez ontosan illik egy labira. Nekem is az van. Csodálatos személyiség! ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!