Tenyésztőtől vásárolt kutyánknak választás és tápváltás óta megy a hasa kisebb-nagyobb szünetekkel (3 hete). Milyen tápot javasoltok? Többi lejjebb.
Csirkés dog chow-val, és csirkés pedigree-vel nevelte a tenyésztő felesben keverve. Én, mikor elhoztuk bárányos-rizses Euro Premium tápra váltottam, egy hétig felesben kevertem a fent emlitett kotyvasszal. Elejétől picit ment a hasa, majd egyre jobban, és jobban. A tenyésztő azt javasolta, hogy váltsak vissza neki ezekre, legalább ideiglenesen, de akárhova megyek, mindenhol konkrétan lehülyéznek, hogy ilyen vacak táppal akarom etetni a kutyámat. Természetesen nem akarom ilyennel etetni, bár ezt kevésbé értik meg, csak ideiglenes megoldás lenne, hogy legalább fejlődjön valamennyit, mert eléggé megállt szegény. Viszont úgy néz ki, hogy ezt, az amúgy nagyon dicsért tápot valamiért nem tolerálja. Nem tudjuk hogy vajon a báránnyal van baja, vagy vmi más összetevővel, de emiatt felmerült, hogy nem merünk neki más gyártótól se bárányosat venni, bár az érzékeny kutyáknak az jó, nekünk ezek szerint mégse. Milyen tápokat javasoltok? ( Josera, Kennel's Favorit, Brit Care... ilyen kategóriájút keresünk kb árban, és minőségben.....)
Előre is köszönöm.
Eleve milyen tenyésztő adja oda 7,5 hetesen??
Nem lehet vmi jó kennel :(
Sajnos nem elég,hogy kennelből veszed a kutyát utána kell nézni alaposan, esetlegesen a kikerült kutyák gazdáival beszélgetni. Mai világban sajnos sok törzskönyves szaporító is van. Körültekintően kell kennelt választani.
Royal Canin gastro intestinal orvosi táp nagyon jó! Drága de szerintem rendbe tenné a kutyád gyomrát.
nekem is érzékeny gyomrú a kutyám, én írtam egy hosszút regényt neked:D ezt adom neki és pik pak helyre hozta a gyomrát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!