Szerintetek jó választás lenne?
Köszönöm válaszodat ! :)
Nekem jobban számít a kutya felépítése mint az eredményei..tudva hogy mi megy a kiállításokon..2 éve pusztult el Golden retriever kutyusunk ,vele rendszeresen jártunk kiállításokra sokszor szembesültünk hogy előre le vannak beszélve a dolgok.Ha jól látom még csak 2,5 éves a szuka ,szerintem nincs annyira kevés eredménye .Alapvetően nem szeretem a vastagcsontú mamut " bordert " mert nekem az már nem border collie .
Persze ez igaz :)
Mindenkinek más típus,felépítés tetszik. Szerintem a gazdi még nagyon fiatal, de ez a te döntését :)
Elképesztő azért ez a gyakorikérdések néha :D amikor egy kennel meg sem kezdte a működését, de már fikázzák.
Szerintem, kedves kérdező, ha neked tetszik a kennel, tetszik az anyuka, akkor hagyatkozz a saját véleményedre. Annyi megmondóember van, annyi szájhős tenyésztő, én személyszerint itt legalább látok valós eredményeket és videókat a kutyáról munka közben. Már bocsánat, hogy ezt mondom, de ez jóval több, mint amit manapság egy rakás ún. "munkakennel" (mikiegér kupa 3. hely szülőktől) vagy akár csilivili kiállítási kennel elmondhat magáról.
Titta véleményét egészíteném ki.
nem a "tenyésztő" korával van baj. de ennyi idősen, első borderrel kétlem, hogy lenne elég tudása a fajtáról ahhoz, hogy tenyésztésbe kezdjen. én ezt a legtöbbekről így gondolom, nem kell egyetérteni. ezzel nem akarom lehordani sem őt sem a kutyáját. lehetne jóval idősebb, temérdek kutyéval, akkor sem vennék tőle, mert nem az én típusom. de semmivel nem is győzött meg. le van szűrve a kutya, ennyi, ez jó dolog, az eredményeitől nem ájulok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!