Tanácsolnátok valamit, ha tudtok?
Most lesz 8 hónapos a kutyám.
Harmadjára fordult elő, h rám morgott, és a kezembe is kapott. Kiraktam a konyhába, h lehiggadjon.
Felvettem az ágyra, és meg akartam simogatni. Rám mordult, erre gondoltam büntiből lerakom, és belém kapott, bár nem vészesen de érezhető volt h ez a mordulása más.
aztán kiraktam a konyhába.
mitől van ez?
borzalmas érzés, sírhatnékom van:(
olvastam a kutyapszichológiát, nézem a póráz 2 végén c. sorozatot és töltöm is le.
gyakorlom a falkavezérséget, hallgat rám, előre enged, akkor eszik ha megengedem, megvan az 5 perces szabály is.
erre ezt teszi velem :,,,,((
Miért?:( eszembe jutott az is, h -mivel kis termetű-, lehet most kamaszodik, de ez engem nagyon bánt.
gondolhatjátok.. a lelkem kiteszem érte, nap több órát sétáltatom, játszok vele, tanítom, és ez a hála =(((
mit rontottam el?:(akinek van ötlete írjon:(
most kiengedtem és nagyon jönne hozzánk lehajtott füllel, csóválja a farkát, ugrana ránk, akkor elfordulunk.
hoz játékot de nem figyelünk rá. kirekesztettük a falkából:) :S
Nem kell, hogy kiközösítsd, csak jelezd neki, hogy ez neked rosszul esik.
Pl ha megharap, játszd a sértődöttet és ha 'megbánja' fogadd el a bocsánatkérését.
de ez nála gyenge dolog. eddig vagy 3x volt már h ránk morgott pl. h ne simogassuk(holott ő dőlt ki nekünk) v ilyesmi,
nem játékosan harapott meg, vagy figyelmeztetésként, vagyis nem úgy morgott. mert helye nincs a fogának meg semmi, de érted, ez nem játékból ment. tudja ő h ezt nem szabad.
most játszik magában, nem vagyok hajlandó hozzá szólni a köv. sétáig, muszáj kirekesztenem.
valaki járt már így?
normális válaszokat várok. igen elolvastam és nem csak néhány részt néztem meg...
pf. hogy mekkora tuskó vagy!!!
felengedem az ágyba, ezt mindenki maga dönti el, attól még lehetek én a falkavezér.
plusz, nem is tud magától feljönni csak ha én veszem fel.
de az vagy. mert írtam egy normális kérdést, amibe nyilván nem írok hazugságot, kül. h várhatnék segítséget, erre beírsz egy ilyen választ!
nem az a baj h felengedem az ágyra, mert mint írtam, 3x fordult elő és a többi alkalomkor lent volt.
van annyi eszem, h tisztában vagyok azzal, nem én döntöm el ki a falkavezér, ezért gyakorlom minden nap a szerepet, ezért nevelem minden nap!
mástól várok választ, okoskodj máshol, engem már nem érdekel a véleményed, az első válaszodban le is járattad magad.
írtam, hogy most lesz 8 hónapos.
westie. most olvastam, h kamaszkorban előfordulhat ilyen is, remélem emiatt van, feszegeti a határait vagy nem tudom, de nem hagyom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!