Mit tudtok a Malinois kutyarol?
Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 11:31
1/6 anonim válasza:
Elég sokmindent, de ide nem fér ki.
2/6 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 15. 11:46
3/6 anonim válasza:
Kiváló kutya ,sok tekintetben lenyomta az etalonnak számító németjuhászt mint rendőrkutya,örzővédő fegyelmező és agility téren is megállja a helyét.Nagyon könnyen tanul és csoda cirkuszi dolgokra meg lehet tanítani,aránylag hamar.Viszont amiért nekem nem jön be ,ideges ,túlérzékeny ,tanítási hibákra főleg háklis csak hozzáértő tudja kihozni belőle a maximumot és valahogy olyan túlpörgős kapkodós hektikus kutya benyomását kelti.
4/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt
2011. szept. 15. 12:15
5/6 anonim válasza:
Hatalmas energia van benne, nekem elhiheted, barátnőmnek az van, egy nap minimum 3X sétálunk együtt. Mindig le kell mozgatni különben hisztizik, húz, rombol. Viszont az egyik legjobb munkakutya, tényleg lenyomta a német juhászokat(persze ettől még nagyon intelligens fajta).
Bár eléggé érzékeny, bizalmatlan másokkal, kutyákkal, hajlamos túlzásokba esni, mert már annyira meg akar felelni a gazdájának, akaratlanul is megsértheti a gazdáját(testileg, barátnőmnek sokszor odacsípte az ujját, fellökte... és ez nem azért van, mert nem ért hozzá).
Szerintem a mali nagyon jó kutya, de csak ha dolgozni, versenyezni akarsz vele. Úgy érzik igazán jól magukat!
És persze ha van elég energiád, időd és pénzed rá.
Melyik kennel szimpatikus?
6/6 anonim válasza:
Nekem is malim van,és 100% ban osztom az utolsó véleményét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!