Egy németjuhász mennyit bír futni?
kedves 29es: Tenyleg ennyire nem megy a szovegertelmezes? Nem tukmaltam, annyit mondtam elso blikkre erdemes meg megnezni mas aktiv fajtakat is akik esetleg alkalmazkodobbak az o sportos eletvitelehet a border csak OTLET, ALTERNATIVA, PELDA VOLT. Ennyi irta, hogy neki NJ kell, irtam is, hogy ebben az esetben nincs mirol beszelni. Ertheto? Egy lehetoseget vazoltam, nem kell mindent tulk gondolni, vagy vedd a faradtsagot es olvasd mar el es ertelmezd, amit irok.
Kerdezo: A husky -30ban vegigmegy az iditarod-on 1800 km 8-10 nap alatt (termeszetesen itt a felkeszites sem RoyalCanin-on tortenik), szerintem az a par kilometer melletted nem nagyon terheli meg.
Sok sikert kivanok neked a kutyushoz, de legyel biztos torzskonyvezett szurt szuloktol veszed, nincs annal fajdalmasabb mikor egy diszplaziara hajlamos fajta par ev utan feladja es nem tud veled kirandulni. De gondolom ez trivialis.
Megírnád a kennel nevét pü-ben?
Több, mint 30 éve nj-zek, mert a fajta szerelmese vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!