Miért nem számít állatkínzásnak a kutyák lakásban való tartása?
Attól mert neked baromi kényelmes, hogy a 6 kutya ki van csapva "ridegtartásban" a tanyára és arra kóricálnak amerre akarnak, attól még nem lesz kínzás a lakásban tartás. Sőt, kíváncsi lennék, hogy az a 6 kutya mennyire fegyelmezett, mert gyanítom csak annyit látsz belőlük amikor jössz haza meg mész dolgozni. Ja amúgy ivartalanítva is van mind a 6 kutya? Vagy anarchia van?
A kutyának az ember MELLETT a helye. Nem a szabad égre meg a vadon hívó szavára vágyik... akkor nem lenne háziasított.
Attól mert van egy nagy tanya ahol tud szaladgálni, attól még nem fogja a gazdáját szeretni. Vagy akkor miért is szöknek el állandóan a kutyák a kertekből, tanyákról?
"A kutyának az ember MELLETT a helye. Nem a szabad égre meg a vadon hívó szavára vágyik"
Ja persze, sőt egy 2*2 méteres lyukra vágyik inkább, a kutyák utálják a szabadot, meg a természetet, gratulálok...
" Vagy akkor miért is szöknek el állandóan a kutyák a kertekből, tanyákról?"
Nem tudom, tőlem sosem szöktek el, meg mástól sem hallom. Azok a kutyák szoktak elszökni, akik lakásban élnek és kutyasétáltatás közben elfutnak, na ilyet már nem egyet hallottam. Inkább éhenhalnak minthogy egy lakásban nyomorogjanak.
"Ja persze, sőt egy 2*2 méteres lyukra vágyik inkább, a kutyák utálják a szabadot, meg a természetet, gratulálok..."
Ez csak a te agyad szüleménye.
"Azok a kutyák szoktak elszökni, akik lakásban élnek és kutyasétáltatás közben elfutnak, na ilyet már nem egyet hallottam."
Mert megijednek valamitől és elfutnak. Pl szilveszterkor a tűzijátéktól. Jah és persze, nem is tudom hol szokott több kóborkutya lenni, szerintem pont a falvakban, pont azért mert elszöknek.
"Inkább éhenhalnak minthogy egy lakásban nyomorogjanak."
Na ez az hogy ez te vagy, nem a kutyák. Senkit nem érdekel hogy te hol élnél és hol nem. Akkor miért szólsz bele mások dolgába? Fogalmad sincs róla hogyan élnek ezek az emberek és kutyáik, akkor meg mit okoskodsz?
Js és egy kutyának az a kínzás ha egész életében nem éri semmi új inger, csak ugyan azt a begyepesedett kertet kell lesnie 15 éven át, és a gazdája se foglalkozik vele, és télen-nyáron kint eszi a penész.
"Akkor miért szólsz bele mások dolgába? "
Engem nem érdekel mások hülyesége, mindaddig amíg nem más kárára csinálja, ha az a "más" dolog az egy kutya. Ő is érző lény, érez fájdalmat, hihetetlen hogy ennyi gonosz ember van.
Te jó ég, te még idiótább vagy, mint az aki az előző ilyen kérdésben veszekedett velünk erről. :D
A logikus kérdésekre érdemben nem adsz választ, csak hogy jajj mekkora barmok vagyunk, és ilyeneket mondasz, hogy a kutya inkább elszökik, meg éhen hal... hát ezen itt röhögtem fél órát. xD
Tudtad, hogy a lakásban tartott kutya sokkal ragaszkodóbb sok esetben, mint az udvaron tartott? Nem mi? Sejtettem...
Kérdezzük már meg a kutyámat, hogy mikor depressziósabb, mikor elmegyünk futni vele, vagy úszni viszem, vagy 2 órát rohangászhat napi 3x a haverjaival. :D
De legalább te nem bosszantó vagy, mint az előző, rajtad jókat lehet röhögni. :D Szerintem keress fel egy kutyaiskolát, meg olvass el pár könyvet, te agyoniskolázott.
Honnan vetted azt a baromságot,hogy a lakáskutyák szöknek meg?Akkor a falun falkában kóborló kutyák is a kb.50 kilométerre lévő városból szöktek el?
Nagyon hülye vagy,úgyhogy nem kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!